Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Дейв Франко в сериал на братя Фарели

Дейв Франко в сериал на братя Фарели
Cinefish.bg

Тв новини
Дейв Франко в сериал на братя Фарели

01.11.2019, 08:43  |   Видяна: 577  |   синефиш.бг  |   ТВ
Quibi възлагат големи надежди на новия комедиен сериал „The Now“. Все пак негови създатели ще са братята Питър и Боби Фарели, в чиято филмография са хитове като „От глупав по-глупав“ и „Ах, тази Мери“, а в главната роля ще е Дейв Франко.

Питър Фарели, Стив Леф и Пийт Джонс са автори на сценария на тази забавна история за смисъла на живота. За Ед Пул (Франко) всичко се сдобива със смисъл, когато една тайна от миналото му е на път да унищожи неговото бъдеще. Той скоро разбира, че единственото, което придава смисъл на съществуването му, е да забрави миналото си, да не мисли въобще за бъдещето си и да живее СЕГА.

Дейв Франко в сериал на братя Фарели

Режисьори ще са двамата братя Фарели. През миналата година Питър ни изненада със своята вдъхновена от истински случай драматична история „Зелената книга“, която му донесе цели две награди „Оскар“ – за оригинален сценарий и за най-добър филм на годината.

Сред последните успешния изяви на Франко са ролите му в „Катастрофалният артист“ и „Ако Бийл стрийт можеше да говори“. Предстои ни да го видим като партньор на Райън Рейнолдс в новия екшън на Майкъл Бел „6 Underground”. Наскоро той приключи снимките на своя режисьорски дебют „The Rental“.

Дейв Франко в сериал на братя ФарелиСподелете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg