Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Деймиън Шазел се насочва към телевизията

Деймиън Шазел се насочва към телевизията
Деймиън Шазел се насочва към телевизията
Cinefish.bg

Артисти
Деймиън Шазел се насочва към телевизията

26.01.2018, 09:21  |   Видяна: 2476  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
През миналата година той стана най-младия носител на „Оскар“ за режисура за прекрасния мюзикъл „La La Land“. Оттогава всички очакват с интерес какъв ще бъде следващия проект на Деймиън Шазел. След заслужена почивка, вече е ясно, че той ще замени киното с телевизията.

Apple обявиха, че Шазел ще прави за тях „новаторски драматичен сериал“. Условието е той да напише сценария и да режисира всеки епизод с продължителност 60 минути от все още неозаглавения проект.

Детайли за новия сериал се пазят в пълна тайна, но всеки може да предположи, че в него ще има елементи на мюзикъл в стил „La La Land“. Още повече, че продуцентите на този филм Джордан Хоровиц и Фред Бергър ще бъдат и изпълнителни продуценти на новия сериал.

В момента Apple се опитва да се наложи сред най-големите създатели на телевизионни продукции. Освен сделката с Шазел, от компанията работят по сериал на Стивън Спилбърг, драматичен сериал за водещи на сутрешно телевизионно шоу с Рийз Уидърспуун и Дженифър Анистън, комедиен сериал с Кристен Уиг и драма, ситуирана в космоса, от създателя на „Battlestar Galactica“ Роб Мур.  

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg