Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Деймиън Шазел е готов с нов сценарий

Деймиън Шазел е готов с нов сценарий
Деймиън Шазел е готов с нов сценарий
Cinefish.bg

Филми
Деймиън Шазел е готов с нов сценарий

16.07.2019, 08:42  |   Видяна: 253  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Най-горещият проект в Холивуд в момента е „Babylon“. Така се казва новият сценарий, подготвен от носителя на „Оскар“ Деймиън Шазел. Няколко студиа са в оспорвана битка за правата върху него, но почти сигурно победител ще е Lionsgate, които продуцираха мюзикъла шедьовър на Шазел „La La Land“.

la la land филм на Шазел

Бъдещият хит е описван като оригинална драматична история, чието действие се развива в златните години на Холивуд. Ема Стоун, която получи своя „Оскар“ за участието си в „La La Land“, е спрягана за изпълнителка на главната роля. Първоначалната информация бе, че Шазел отново ще прави мюзикъл, но в последствие това бе опровергано.

Ема Стоун в la la land

В момента, когато най-популярните хитове в Холивуд са продължения и игрални версии по анимации на „Дисни“, новият проект на Шазел звучи повече от интригуващо. Специалистите са на мнение, че той ще вдъхне свежи сили на кино индустрията. А и знаем, че с каквото и да се захване младият талант, то неминуемо гарантира интерес.

Вярно, че последният филм на ШазелПървият човек“ не постигна предричания му успех в боксофиса, но пък отново му спечели суперлативи от страна на критици и специалисти. Затова и интересът към всеки негов следващ проект е неизбежен.

Филм за първия човек на Луната

Новината за „Babylon“ идва, след като Netlix обявиха, че ще продуцират друг филм, развиващ се на фона на класически Холивуд. „Mank“, чийто режисьор както вече обявихме е Дейвид Финчер, ще разказва историята на прочутия сценарист Херман Дж. Манкевич и неговите бурни отношения с Орсън Уелс около създаването на шедьовъра „Гражданинът Кейн“.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg