Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Даян Кийтън и Джеръми Айрънс в романтична комедия

Даян Кийтън и Джеръми Айрънс в романтична комедия
Cinefish.bg

Филми
Даян Кийтън и Джеръми Айрънс в романтична комедия

30.08.2019, 08:14  |   Видяна: 792  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Даян Кийтън и Джеръми Айрънс в романтична комедияДвама от ветераните на Холивуд ще си партнират за първи път на екрана. Носителите на „Оскар“ Даян Кийтън и Джеръми Айрънс ще участват в независимата романтична комедия „Love, Weddings and Other Disasters“. Режисьор ще е един от любимците на Адам Сандлър – Денис Дюгън.

Той е и автор на сценария, разказващ историята на двама души, които се стараят да направят сватбеният ден на своите клиенти наистина перфектен и незабравим. В същото време техните собствени отношения са повече от странни, щури и далеч не толкова перфектни.

Даян Кийтън и Джеръми Айрънс в романтична комедия

Диего Бонета, Джеси МакКартни, Вероника Ферес и китаристът на бандата DNCE ДжинДжо Ли също участва във филма, чийто снимки предстоят през следващия месец в Бостън. Проектът ще бъде представен пред разпространители на кино фестивала в Торонто.

Това ще е първият независим филм на Дюган, прочул се с касови комедии като „Баща мечта“, „Жена на заем“ и двете части на „Дърти хлапета“. До момента всички тези филми, в които голямата звезда е Адам Сандлър, са донесли приходи 2 милиарда долара.

Кийтън гледахме последно в комедията „Книга за възрастни“, заедно с Джейн Фонда, Кандис Бъргън и Мери Стийнбъргър. Айрънс пък бе сред партньорите на Дженифър Лоурънс в „Червената лястовица“.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg