Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми „Дървото на живота" на Терънс Малик беше представен на фестивала в Кан

„Дървото на живота на Терънс Малик беше представен на фестивала в Кан
Едно от най-очакваните филмови заглавия - „Дървото на живота" на Терънс Малик, направи своята премиера на фестивала в Кан.
Cinefish.bg

Филми
„Дървото на живота" на Терънс Малик беше представен на фестивала в Кан

18.05.2011, 13:52  |   Видяна: 2732  |   stand.bg  |   ФИЛМ
Едно от най-очакваните филмови заглавия - „Дървото на живота" на Терънс Малик, направи своята премиера на фестивала в Кан. На пресконференцията по повод представянето на лентата присъстваха актьорите Брад Пит и Джесика Частейн („Черната брада") както и продуцентът Бил Полад, но Терънс Малик отсъстваше, тъй като работел в Хаити по следващия си проект.

„Дървото на живота" на Терънс Малик беше представен на фестивала в Кан"Една от причините, поради които Тери страни от форуми като този, е, че предпочита работата му сама да говори за себе си. Той не обича да се впуска в излишни разяснения за филма, нито да го класифицира жанрово", счита Полад.

Поради отсъствието на човека, създал „Тънка червена линия", на Брад Пит му се наложи да отговаря на въпросите на журналистите, свързани с чудатия кино творец. "Той е много общителен и весел човек, който е усмихнат през голямата част от деня. Мисля, че това е разликата между добрия и великия режисьор. Мога да заявя, че за него всички герои са еднакво важни и определящи за характера на произведението", споделя холивудска звезда.

Изпълнителката на главната женска роля - Джесика Частейн, сподели, че този проект е бил страхотен урок за нея, защото й е показал какво означава да се пуснеш по течението и „изцяло да се отдадеш на момента". Съпругът на Анджелина Джоли разкрива, че също е открил нови хоризонти в играта си, които нямат нищо общо с досегашния му опит. Затвърдил е и мнението си, че най-хубавите моменти не могат да бъдат планирани, а са плод на щастливо стечение на обстоятелствата.

„Дървото на живота" на Терънс Малик беше представен на фестивала в Кан"Съвместното съществуване на микро и макро светове може би ми се стори най-интересният момент в цялата история. Тери обрисува съществуването на този малък град в Тексас и го съпостави с една несравнима по своя мащаб картина като формирането на космоса и клетъчното деление...  Невероятно е", не крие възхищението си Брад Пит.

Номинираният за „Оскар" актьор завършва с признанието, че винаги се стреми да се захваща с нещо ново и любимите му филми не са от най-успешните в комерсиално естество, но пък притежават повече дълбочина и задават по-важни въпроси.

"Не ме отписвайте от участие в следващата част на „Мисията Невъзможна" обаче! Ще бъда на линия - не съм чак такава надувка!", пошегува се секс символът на изпроводяк.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg