Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Даниел Радклиф ще участва в трилъра "The Woman in Black” /Жената в Черно/

Даниел Радклиф ще участва в трилъра The Woman in Black” /Жената в Черно/
Cinefish.bg

Артисти
Даниел Радклиф ще участва в трилъра "The Woman in Black” /Жената в Черно/

20.07.2010, 10:42  |   Видяна: 3854  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Преди ден стана ясно че актьорът от “Хари Потър” е бил одобрен, и ще участва в предстоящия готически трилър “The Woman in Black”, базиран на новелата на авторката Сюзън Хил от 1983 година. Компанията Hammer Films, специализирала се в създаването на хорър филми, ще финансира продукцията, а режисьор ще бъде Джеймс Уоткинс, за когoто това ще бъде втори филм след “Райско Езеро” от 2008 година.

Даниел Радклиф ще участва в трилъра "The Woman in Black” Жената в Черно

Сценарият е дело на Джейн Голдман, известна с работата си по филмите “Звезден Прах”, “Шут в Г*за” и предстоящия “X-Men: First Class”, режисиран от Матю Вон.

“The Woman in Black” разказва за младия адвокат Артър Кипс, в чиято роля ще видим имено Радклиф, който след смъртта на свой клиент се озовава в доста отдалечена част на Англия, с надеждата да приключи с многото документи около случая. Докато работи в старата и порутена къща, Артър започва да преживява странни явления които може да са свързани с призракът на жена, която според хората от близкото градче, е твърдо решена да си отмъсти заради случилото й се.

“Наистина се радвам че ще бъда част от този филм”, заяви Радклиф. “Сценарият на Джейн Голдман е брилянтно написан, едновременно нежен и ужасяващ.”

“Нямам търпение да работя и с режисьора Джеймс Уоткинс. След като изгледах брилянтният му филм “Райско Езеро” и след като вече се срещнах с него, знам че ще успеем да направим  един фантастичен филм”, завърши младият актьор.


Все още не е ясен целият актьорски състав, но се знае със сигурност че снимките на “The Woman in Black” започват тази есен, а премиерата на филма се очаква да бъде през 2011 година.

Access Hollywood.com
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

1 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
behwolf Неутрално
1 15.11.2010, 10:47
Оценка: 0
0 гласа

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg