Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Даниел Радклиф ще изпълни главната роля в “The Amateur Photographer”

Даниел Радклиф ще изпълни главната роля в “The Amateur Photographer”
Даниел Радклиф ще участва в нискобюджетната лента "Фотографът-любител" (The Amateur Photographer)
Cinefish.bg

Артисти
Даниел Радклиф ще изпълни главната роля в “The Amateur Photographer”

16.02.2011, 15:53  |   Видяна: 6207  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ

Звездата от хитовата поредица “Хари Потър”, Даниел Радклиф, ще подпише договор за участие в комедията “The Amateur Photographer”. Филмът ще бъде базиран на кратката едноименна новела, а нейния създател, Кристофър Монгър, вече е написал сценария и също така ще поеме режисурата.

Звездата от хитовата поредица “Хари Потър”, Даниел Радклиф, ще подпише договор за участие в комедията “The Amateur Photographer”. Радклиф, който наскоро приключи със снимките на готическия трилър “The Woman in Black”, вече е провел няколко разговора с режисьора относно необичайния сюжет на “The Amateur Photographer”.

В края на миналата година, младия актьор заяви, че след като приключи изцяло с работата си върху поредицата “Хари Потър”, ще се насочи към независимото кино и нискобюджетните продукции. И по всичко изглежда, че Радклиф е бил сериозен в намеренията си – “The Amateur Photographer” ще бъде третия независим филм, след “The Journey Is the Destination” и “The Woman in Black”, в които той ще вземе участие.

Действието на лентата ще се развива през 1970-та година, а сюжетa ще разказва за млад мъж (Даниел Радклиф), който е нает да фотографира гражданите на малко градче в техните най-интимни моменти. Изненадващо, никой от жителите не се противопоставя на тази идея, но за сметка на това, необичайното начинание привлича вниманието на полицията.

Въпреки че сценария на “The Amateur Photographer” е вече завършен, продукцията е във все още начален стадий, и за момента Даниел Радклиф е единствения актьор, който е потвърдил намерението си да участва.

Независимото студио This Is That Productions ще отпусне нужния бюджет, а Тед Хоуп (“В спалнята”), Ан Кери (“Американецът”) и Керън Монтгомъри (“Дневникът на наемния убиец”) ще продуцират филма.

Снимките на “The Amateur Photographer” започват през есента в Ню Инглънд, а премиерата е насрочена за средата на 2012-та година.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg