Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Даниел Брюл с режисьорски дебют

Даниел Брюл с режисьорски дебют
Photo by Stefan Klueter
Cinefish.bg

Артисти
Даниел Брюл с режисьорски дебют

30.09.2019, 12:21  |   Видяна: 473  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Той е един от най-популярните германски актьори, успял да пробие и в Холивуд. Даниел Брюл е готов за ново предизвикателство. Звездата от „Сбогом, Ленин“ ще дебютира като режисьор на черната комедия „Next Door“, в която ще изпълнява и една от главните роли.

Продуцентската компания на Брюл Amusement Park Films ще се заеме с реализацията на проекта. Новината бе съобщена по време на кино фестивала в Цюрих. Снимките ще започнат през пролетта на следващата година.

Даниел Брюл с режисьорски дебют

Даниел Келман е автор на сценария. Засега всички подробности за сюжета са засекретени, но е ясно, че филмът ще разказва за социалното неравенство и задълбочаващата се разлика между бедни и богати в Берлин. Главните герои ще са двама, като единият ще бъде игран от Брюл, а за ролята на другия в момента се провежда кастинг.

Сред другите интригуващи проекти на Amusement Park е телевизионна адаптация по романа на Гюнтер Грас „Тенекиеният барабан“. С него е свързан един от най-големите успехи на германското кино. Режисьорът Фолкер Шльондорф екранизира романа през 1979 г. и филмът му е удостоен с редица престижни награди, включително „Златна палма“ в Кан и „Оскар“ за чуждоезична продукция.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg