Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Бокс офис Дъжд от рекорди на „Отмъстителите: Краят“

Дъжд от рекорди на „Отмъстителите: Краят“
Cinefish.bg

Бокс офис
Дъжд от рекорди на „Отмъстителите: Краят“

27.04.2019, 12:40  |   Видяна: 1643  |   синефиш.бг  |   БОКС ОФИС


Очакваше се финалът на сагата за Отмъстителите да счупи рекордите, но дори и най-смелите прогнози не предвиждаха подобен старт. По всичко изглежда, че новият хит на братята Антъни и Джо Русо ще спечели поне 300 милиона долара в САЩ и за по-малко от седмица ще достигне приходи по целия свят от около 1 милиард долара.

Отмъстителите: Краят

Само за петък той инкасира 140 милиона от продажбата на билети в Америка, като 60 милиона от тях са от предпремиерните прожекции. И двете цифри са рекордни. Нито един филм не е успявал да надмине границата от 300 милиона при премиерния си уикенд в САЩ. Най-близо до този резултат бе „Отмъстителите: Война без край“ (257,6 милиона).

Отмъстителите: Краят

Междузвездни войни: Силата се пробужда“ до момента държеше рекорда по приходи за един ден (119 милиона). На този филм принадлежеше и рекорда за най-успешна предпремиера (57 милиона). Както вече стана ясно, рекордьорът вече е друг.

В останалата част от света положението не е по-различно. Само за първите два дни „Отмъстителите: Краят“ спечели 305 милиона, като най-голям е приносът за това на Китай, където само за предпремиерата в сряда той счупи рекордите по приходи за един ден с 107,5 милиона долара.

Отмъстителите: Краят

Рекордите по приходи само за един ден бяха отбелязани още в Хонг Конг, Тайланд, Австралия, Нова Зеландия, Великобритания, Египет и почти цяла Латинска Америка. Очакванията са до неделя филмът да инкасира приходи от най-малко 950 милиона долара.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg