Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Дъг Лаймън ще режисира Том Круз в космоса

Дъг Лаймън ще режисира Том Круз в космоса
Дъг Лаймън ще режисира Том Круз в космоса
Cinefish.bg

Филми
Дъг Лаймън ще режисира Том Круз в космоса

28.05.2020, 01:32  |   Видяна: 627  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Наскоро съобщихме, че Том Круз обяви революционната новина, че ще снима филм в открития космос. За момента не знаем нищо за този проект, освен че звездата ще обедини сили с компанията на Илон Мъск SpaceX и с НАСА за осъществяването му. А вече е ясно и кой ще е режисьор на този космически екшън.

Космически филм с Том Круз

Круз ще работи отново с един от любимите си режисьори – Дъг Лаймън. Той имат опит в екшън жанра, най-вече със „Самоличността на Борн“, а освен това е създател на хитове като „Мистър и мисис Смит“ и „На ръба на утрешния ден“. Последният филм бе първият съвместен проект на Лаймън и Круз и резултатът е един от най-впечатляващите фантастични екшъни за последните години. Впоследствие двамата работиха заедно и по вдъхновения от истински случай „Бари Сийл: Наркотрафикантът“.

Том Круз във филм на Дъг Лаймън

Според последна информация Лаймън е написал първа версия на сценария и двамата с Круз се надяват скоро да започнат работа по този бъдещ хит. Разбира се, преди това актьорът ще трябва да приключи снимките по двете продължения на „Мисията невъзможна“, които се забавиха заради пандемията от коронавируса. Очаква се те да бъдат подновени в края на лятото.

Самият Лаймън също е зает в момента с подготвяната отдавна фантастика „Chaos Walking“ с Том Холанд и Дейзи Ридли. Филмът се забави повече от очакваното, наложи се и доста сцени да бъдат заснети отново, дори Феде Алварез бе привикан като „консултант“, за да може да бъде окончателно завършен.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg