Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми Cinema City в Mall Plovdiv се открива след месец

Cinema City в Mall Plovdiv се открива след месец
Cinema City в Mall Plovdiv
Cinefish.bg

Теми
Cinema City в Mall Plovdiv се открива след месец

20.02.2009, 15:32  |   Видяна: 10290  |   синефиш.бг  |   ГОРЕЩА ТЕМА
Новият мултиплекс на най-големия кинооператор в Централна и Източна Европа ще посрещне на 20 март в Пловдив първите си зрители в своите 11 зали.

Мултиплексът ще заработи едновременно с Mall Plovdiv, първият модерен център за шопинг и развлечение в града, обединяващ под един покрив над 110 търговски обекта.

"Радвам се, особено като пловдивчанка, че градът ни най-после ще получи големия избор на прожекции, жанровото разнообразие и кино събитията, които отговарят на статута му на център на културата. Cinema City ще предложи вече познатия у нас висок стандарт на киноразвлечение – големи екрани, топ клас прожекционни апарати, 5-канален дигитален съраунд звук и комфортен интериор, за да отговори на очакванията и на най-взискателните зрители.
Те ще могат да се потопят напълно в магията на голямото кино" - сподели маркетинг мениджърът на „Синема Сити България” Дона Цветкова. Cinema City International има над 80-годишна история като водещ киноизложител.

Компанията развива модерна верига мултиплекси на пазар от над 100 милиона души в 6 страни и понастоящем е най-големият оператор на мултиплекси в Централна, Източна Европа и Израел. Към февруари 2009г. Cinema City  управлява общо 63 мултиплекса с 570 екрана и 113 000 места в Полша, Израел, Чешката република, България и Румъния. В 8 мултиплекса компанията оперира и IMAX 3D® кина. В отделни локации като Cinema Park и Hokus Pokus в Полша управлява образователни и развлекателни центрове. CINEMA CITY е най-бързо разрастващата се киноверига в Европа с 43 мултиплекса (над 450 екрана) в етап на строеж.

Първият открит у нас мултиплекс Cinema City, с 12 киносалона, както и най-голямото триизмерно кино на Балканите Mtel IMAX, се намират в Mall of Sofia. От откриването им през м. юли 2006 г. насам за жителите и гостите на столицата те се превърнаха в предпочитано място за прекарване на свободното време.Още горещи теми:
Режисьорите на видеоклипове
Боливудски атаки
Баба Зула отново в София

Международното жури на 13-ия София Филм Фест
„Златна мечка” за Перу
10 впечатляващи изпълнения на Том Круз
Bим Вендерс закрива 13-ия София Филм Фест
Раздадоха наградите “БАФТА”
12 български късометражни филма ще се състезават за наградата JAMESON
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

2 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
lus Неутрално
1 16.11.2010, 04:31
Оценка: 0
0 гласа

 
 
 
tihomirboe... Неутрално
2 13.11.2010, 09:10
Оценка: 0
0 гласа

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg