Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми "Ченгето от Бевърли Хилс" ще се превърне в телевизионен сериал

Ченгето от Бевърли Хилс ще се превърне в телевизионен сериал
"Ченгето от Бевърли Хилс" - култова кинотрилогия от 80-те с участието на Еди Мърфи - ще се превърне в телевизионен сериал.
Cinefish.bg

Филми
"Ченгето от Бевърли Хилс" ще се превърне в телевизионен сериал

30.08.2012, 10:31  |   Видяна: 1372  |   actualno.com  |   ФИЛМ

"Ченгето от Бевърли Хилс" - култова кинотрилогия от 80-те с участието на Еди Мърфи - ще се превърне в телевизионен сериал.

"Ченгето от Бевърли Хилс" - култова кинотрилогия от 80-те с участието на Еди Мърфи - ще се превърне в телевизионен сериал.По проекта вече работят сценаристът Шон Райън и самият Еди Мърфи, изпълнител на главната роля в "Ченгето от Бевърли Хилс". Тъкмо трилогията, стартирала през 1984 г., донесе на чернокожия комик световна известност.

Мърфи ще бъде продуцент на тв сериала, като ще се появи и в пилотния епизод, а може би и по-нататък. Главен герой в сериала отново ще бъде детектив Аксел Фоли от полицията в Ел Ей, но кой ще играе ролята му, засега се пази в тайна, допълва БГНЕС. Говори се, че Мърфи води преговори с Уил Смит, но е малко вероятно последният да се съгласи, предвид многобройните му ангажименти.

По-рано т.г. се появи информация, че се подготвя четвърти филм на "Ченгето от Бевърли Хилс", която обаче бе опровергана от Мърфи.

Редактор: Георги Иванов

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg