Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Чеканови и Лютови стават жертви на серума на истината - във финала на сезона на „Столичани в повече” – на 6 юни по bTV

Чеканови и Лютови стават жертви на серума на истината - във финала на сезона на „Столичани в повече” – на 6 юни по bTV
По-искрени от всякога ще бъдат един с друг героите в последния за сезона епизод на „Столичани в повече”
Cinefish.bg

Тв новини
Чеканови и Лютови стават жертви на серума на истината - във финала на сезона на „Столичани в повече” – на 6 юни по bTV

04.06.2012, 14:44  |   Видяна: 3547  |   Press Release  |   ТВ

По-искрени от всякога ще бъдат един с друг героите в последния за сезона епизод на „Столичани в повече” – на 6 юни, сряда, от 21:00 часа по bTV.

Столичани в повечеЗавърналият се бизнесмен Константин ще покани всички на специалното новогодишно парти, което организира. Чеканови и Лютови са решени да дадат най-доброто от себе си, за да се представят подобаващо пред очаквания френския инвеститор, в чиято роля зрителите ще видят актьора Иван Радоев.

В същото време нещастният и отритнат от всички Димо ще се възползва от ситуацията, за да приложи пъкления си план, с който ще нанесе страховит удар върху Чеканови и Лютови. Почерпени със специален серум на истината по време на партито, двете фамилии ще забравят всякакви задръжки и ще се впуснат в пълни откровения един за друг.

Столичани в повечеКак ще отвърне Гълъбина, когато Славея й сподели, че не познава по-глупава жена от нея и какво точно ще си признаят Рангел и Йордан, че да се хванат за гушите – всичко това ще стане ясно във финалния епизод за сезона на култовия сериал в сряда, 6 юни, от 21:00 часа по bTV. Към любимите герои ще се присъедини и актрисата Ернестина Шинова, която ще изненада кръчмаря Пламен и любимата му Гълъбина в най-неподходящия момент. Каква ще е нейната роля, зрителите могат да разберат още сега на voyo.bg - първата легална българска онлайн платформа за разнообразно и ексклузивно видео съдържание.

Столичани в повечеДокато семейство Лютови ламти за големи инвестиции, Спас се чувства в пълна безизходица – крайният срок да се издължи на Цезара наближава, а той все още не е намерил парите… Йовка няма да промени решението си да избяга на сигурно място с Радко и ще се сбогува със съпруга си. Все по-ключова за живота на Спас става ролята на Андрей и Мария…

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg