Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Чарлийз Терон за нова част на класиката "Лудия Макс"

Чарлийз Терон за нова част на класиката Лудия Макс
Очаква се "Mad Max: Fury Road" да излезе през 2013 г., но точна дата още не е оповестена
Cinefish.bg

Артисти
Чарлийз Терон за нова част на класиката "Лудия Макс"

07.06.2012, 12:10  |   Видяна: 4073  |   stand.bg  |   АРТИСТ

Напоследък Чарлийз Терон е под пълна пара. В момента в кината по света вървят две ленти с нейно участие. Едната е „Прометей" на Ридли Скот, а другата е "Снежанка и ловецът" на режисьора-дебютант Рупърт Сандърс.

До няколко седмици се очаква обаче южноафриканската актриса да започне снимките на нова част на класиката "Лудия Макс" с работно заглавие "Mad Max: Fury Road".

Чарлийз Терон за нова част на класиката "Лудия Макс""Мисля, че снимките ще стартират след около две седмици и половина, към средата на юли, в Намибия. Нямам търпение да завършим този проект, минаха почти три години откакто ми предложиха да участвам в него", споделя носителката на „Оскар".

Според нея атмосферата, сътворена в оригиналния филм от 1979 г., е наистина впечатляваща и за нея ще е истинско предизвикателство да се опита да възкреси една легенда. Звездата разкрива, че режисьорът Джордж Милър е създал уникална героиня, която кара актрисата буквално да трепери от страх.

"Когато в началото ми предложиха да играя в нова част на "Лудия Макс" реших, че сигурно ще трябва да съм неговото момиче и бях доста резервирана, но когато прочетох сценария направо съжалих горкия Макс. В случая налице са два страхотни характера, което се наблюдава много рядко. Не очаквайте преразказ на оригиналния филм, по-скоро ще получите негова преправена версия. Том Харди ще играе главния герой, а той е наистина невероятен. Адски съм развълнувана от участието си в този проект", завършва бившият модел.

Очаква се "Mad Max: Fury Road" да излезе през 2014 г., но точна дата още не е оповестена.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg