Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Чарлийз Терон с променена външност в „Бързи и яростни 9“

Чарлийз Терон с променена външност в „Бързи и яростни 9“
Чарлийз Терон с променена външност в „Бързи и яростни 9“
Cinefish.bg

Артисти
Чарлийз Терон с променена външност в „Бързи и яростни 9“

03.09.2019, 08:35  |   Видяна: 587  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Кибер терористката Сайфър се завръща във вселената на „Бързи и яростни“. Чарлийз Терон отново ще е в ролята на фаталната красавица, която създаде толкова проблеми на Вин Дизел в предишния филм от поредицата. Но този път тя ще ни изненада с коренно променена външност.

Чарлийз Терон с нова прическа в Бързи и яростни 9

Самата Терон потвърди новината за своето завръщане в Инстаграм. И съответно публикува няколко снимки от работния процес по бъдещия хит. Този път нейната героиня се е лишила от дългата си коса. Сега тя е с много по-къса и стилно оформена прическа. Въпросът е дали тази промяна е свързано по някакъв начин със сюжета в новия филм.

Чарлийз Терон с дълга коса в Бързи и яростни

За момента не знаем нищо за него, освен че се завръщат познатите ни звезди, които освен Дизел, включват още Мишел Родригес, Лудакрис, Тайриз Гибсън, Джордана Брустър, Хелън Мирън и новите попълнения Джон Сина и Майкъл Рукър.

Сайфър бе основният злодей в „Бързи и яростни 8, който си позволи да обърне Доминик Торето срещу най-близките си хора, които са неговото семейство. След като тя ще се завърне с променена външност, това означава ли, че ще извърви пътя към изкуплението на своята вина? Една бърза справка със злодеите в поредицата показва, че това е съвсем логичен развой. Спомнете си само какво се случи с лошото момче Декард Шоу (Джейсън Стейтъм), който впоследствие обедини сили с героя на Дуейн Джонсън в актуални хит „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“.

Дуейн Джонсън повече не иска да работи с Джейсън Стейтъм

Едно е сгурно: в новия филм няма да видим отново Джонсън, който явно никога повече няма да работи с Дизел. А снимките на „Бързи и яростни 9“ продължават с пълна скорост, като премиерата очакваме на 22 май 2020 г.
rnrnrnrnrnrnrnrn
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg