Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Чанинг Тейтъм - в ролята на стриптизьор във филм на Стивън Содърбърг

Чанинг Тейтъм - в ролята на стриптизьор във филм на Стивън Содърбърг
Чанинг Тейтъм ще се превъплъти в стриптизьор във филма на Стивън Содърбърг „Magic Mike".
Cinefish.bg

Артисти
Чанинг Тейтъм - в ролята на стриптизьор във филм на Стивън Содърбърг

02.05.2011, 12:18  |   Видяна: 3591  |   stand.bg  |   АРТИСТ
Чанинг Тейтъм ще се превъплъти в стриптизьор във филма на Стивън СодърбъргMagic Mike".

Лентата е базирана на личния опит на Тейтъм, който се е събличал за пари преди да започне кариера на модел и в крайна сметка да стане актьорЛентата е базирана на личния опит на Тейтъм, който се е събличал за пари преди да започне кариера на модел и в крайна сметка да стане актьор, предаде Deadline.

Новината е интересна, като се има предвид, че наскоро Содърбърг обяви, че ще се пенсионира след филмите „Contagion", „Liberace" and „The Man From U.N.C.L.E."

„Когато Чанинг ми разказа за проекта, реших, че това е една от най-добрите идеи за филм, които съм чувал", сподели Содърбърг. „И веднага се включих. Секси, забавно и шокиращо е."

Актьорът добави, че този период от живота му е бил много див и решаващ за бъдещето му. Тейтъм е изключително развълнуван да се впусне в проекта със Стивън Содърбърг. Той често се проявява с малки и незабележителни роли, така че ще е интересно да го видим под режисурата на Содърбърг.

Интиругаващата идея, подсилена от истинността на историята, може би ще се окаже точката на пречупване в кариерата на Чанинг Тейтъм. А ние можем да сме щастливи, че Содърбърг изглежда още не е готов да се пенсионира.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg