Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Cartoon Network се завръща към забавното с още от „Време за приключения“, „Парк шоу“, „Чичо Дядко“, „Стивън Вселенски“ и „Кларънс“

Cartoon Network се завръща към забавното с още от „Време за приключения“, „Парк шоу“, „Чичо Дядко“, „Стивън Вселенски“ и „Кларънс“
Cartoon Network се завръща към забавното с още от „Време за приключения“, „Парк шоу“, „Чичо Дядко“, „Стивън Вселенски“ и „Кларънс“
Cinefish.bg

Тв новини
Cartoon Network се завръща към забавното с още от „Време за приключения“, „Парк шоу“, „Чичо Дядко“, „Стивън Вселенски“ и „Кларънс“

01.08.2014, 15:08  |   Видяна: 7443  |   Press Release  |   ТВ
Към Cartoon Network Studios Comedies са направени заявки за производството на нови сезони за пет оригинални продукции и те скоро ще бъдат представени на зрителите в България

Cartoon Network обяви, че озарени от блясъка на световната слава към нашите екрани напредват: сезон 7 на отличеното с награда Emmy® предаване Време за приключения, сезон 7 на отличеното с Emmy® предаване Парк шоу, сезон 2 на отличеното с Emmy® предаване Чичо Дядко, сезон 2 на предаването Стивън Вселенски, както и още 13 половинчасови издания на Кларънс – предаване, чиято премиера очакваме в България през есента.

Стивън ВселенскиПарк шоу, Чичо Дядко, Стивън Вселенски и Кларънс са плод на артистичния отдел Cartoon Network Кратки предавания – част от Cartoon Network Studios. Обявяването на старта на новите сезони се състоя по време на Comic-Con® International: San Diego 2014 и съвпадна с блоковете от най-вълнуващите и хитови комедийни анимационни предавания по Cartoon Network.

"С производството на тези собствени предавания направихме фурор в световен мащаб” – Роб Зорчър, Главен редактор съдържание на Cartoon Network. "Увереността ни, че е добре да поддържаме тези комедии на гребена на вълната се дължи на нашите нееднократно оправдавани надежди в таланта на творците, който е вятърът в платната."

Време за приключенияВреме за какво е сега? Cartoon Network с радост съобщава, че наскоро номинираният от Primetime Emmy® 2014 феномен в модерната поп-култура – Време за приключения се завръща със седми сезон. Популярната анимационна комедийна поредица Време за приключения се радва на аудитория от общо 132 милиона души от целия свят и е достигнала до 38.5 милиона деца от всички кътчета на Земното кълбо. Време за приключения ни среща с нестандартните герои Фин и Джейк – приятели, които пътешестват из мистичната Страна Ооо и се запознават с пъстрите й жители. Време за приключения е създадена от Пендълтън Уорд и се осъществява в Cartoon Network Studios. В България сезон 6 на поредицата ще започне през пролетта на 2015 г.

Парк шоу, което също е номинирано от Primetime Emmy® 2014, получава зелена светлина за продукцията на сезон 7. Парк шоу достигна внушителните 109 милиона зрители по целия свят и бе гледано от 32 милиона деца.

Парк шоуСъздател на поредицата е Джей Джи Кинтел, а осъществяването е поверено на Cartoon Network Studios. Парк шоу разказва за двама приятели, работещи като поддръжка в един парк: Мордекай – синя сойка с ръст около 185 см и Ригби – хиперактивен енот. Те прекарват дните си в измисляне на начини за забавление без оглед на цената, която трябва да се плати. Ежедневните им опити в тази посока надхвърлят общоприетите разбирания за нормално и преливат в сюрреалистичното. В България сезон 6 на Парк шоу се очаква идната година.

За предаването Чичо Дядко „Ууутрооотоо бе доооброоо“!  Сезон 2 на отличеното с награда Emmy® предаване (наградата бе обявена съвсем скоро и я получава индивидуално Ник Едуърдс за „Дизайн на герой“) ще има! Новите епизоди на Чичо Дядко ще започнат тази есен. В тях ще видим и гост-звезди като хип-хоп легендата Тоун Лоук, борецът-легенда Рик Флеър и комедианта Кен Марино. Чичо Дядко направи своя дебют и в България и бързо се превърна в рейтингов успех. Поредицата Чичо Дядко е създадена от Пийт Браунсгард и творческия директор Оди Харисън („Златният компас“).

КларънсПовярвай в Стивън! Поредицата Стивън Вселенски, чийто втори сезон е вече поръчан, е създадена от номинираната за награди Emmy® и Annie сценаристка и сториборд творец – Ребека Шугър (Време за приключения). Стивън Вселенски разказва истории за три магически защитнички на планетата и човечеството – Кристалните камъни – и техния „по-малък брат“ - Стивън. Той може и да не силен като Кристалните камъни,  може да не е разумен колкото тях, или да не може да контролира така изкусно силите си, но това не е пречка да се присъедини към Гранат, Аметист и Перла в техните магически приключения и да спасява света по своите нестандартни начини! Новите епизоди на Стивън Вселенски ще имат своята премиера по Cartoon Network тази есен.

Да празнуваме всичко най-хубаво от детството с Кларънс: епични замеряния с кал, смешни падания с рани по коленете, трамплинни надскачания, шеги по време на преспиване у приятел и тайна къща на дървото. Cartoon Network подбра 13 допълнителни половинчасови анимационни епизода. В САЩ, премиерата на новите епизоди от сезон 1, до момента е привлякла около 2,4 милиона зрители над 2-годишна възраст, повече от 1.3 милиона деца на възраст 2-11 г и 998 хиляди деца на възраст 6-11 г. Той е оптимист, винаги въодушевен и любвеобилен – вижда най-добрата страна на нещата и иска да опита всичко – защото всичко е възхитително!

Повествователната форма на Кларънс трансформира и най-сухата прозаична ситуация в най-великолепния и живописен ден. Оригиналната кратка форма на Кларънс бе номинирана за наградата Emmy® 2013. Кларънс ще направи своятя премиера в България през Ноември т.г.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg