Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини „Бягство от затвора“ се завръща

„Бягство от затвора“ се завръща
„Бягство от затвора“ се завръща
Cinefish.bg

Тв новини
„Бягство от затвора“ се завръща

27.03.2017, 16:30  |   Видяна: 1451  |   Press Release  |   ТВ
Легендарният сериал „Бягство от затвора“ се завръща с вълнуващи нови епизоди, в които актьорите от оригиналната продукция пресичат граници в цял свят, за да спасят един от своите. Дългоочакваното ново приключение ще предложи на зрителите всичко най-добро от хитовата оригинална продукция, включително разтърсващите сцени и моментите с неочакван край.

В новите девет епизода, частично заснети на терен в Мароко, Уентуърт Милър, Доминик Пърсел, Сара Уейн Келис, Амаури Ноласко, Робърт Кнепър, Рокмънд Дънбар и Пол Адълстийн отново влизат в ролите си. Завръща се и създателят на сериала Пол Т. Шойринг. Премиерата за България на „Бягство от затвора“ е на 6 април (четвъртък) от 22:00 ч. по FOX.

Изминаха 8 години до момента, в който завладяващият сериал за измъкване от решетките „Бягство от затвора“ е готов да се завърне. Невероятният актьорски състав отново влиза в ролите си и се впуска в ново смело бягство, по-мащабно от досегашните. Предстои вълнуващо приключение, изпълнено с върховна лоялност, саможертва и култ към семейството, което ще уцели зрителите право в сърцето. Това е най-добрата история за бягство, разказвана досега.

Бягство от затвора“ е само една от поредицата горещи премиери през този сезон, наред със скорошното завръщане на „24: Наследството“, втория сезон на „Изгнаник“ и „Живите мъртви“, каза Весела Димитрова, Програмен директор на Fox Networks Group за Балканите.

Докато се появяват доказателства, че смятаният за мъртъв Майкъл може би е жив, Линкълн и Сара (Сара Уейн Келис, „Colony“, „Живите мъртви“), която продължава да бъде съпруга на Майкъл докато той е смятан за мъртъв,  се обединяват, за да планират най-голямото бягство досега. Трима от най-известните бегълци от затвора Fox River State, Сукре (Ноласко, „Telenovela“), Тибег (Кнепър, „Heroes“) и Стотачката (Дънбар, „The Mentalist“) отново са в играта. Но с Майкъл зад решетките в печално известния затвор Огигия в Йемен, опасността е съвсем реална както в затвора, така и извън него. 

„Бягство от затвора“ е номиниран за „Златен глобус“ и „Еми“. Създателят на оригиналната продукция Пол Т. Шойринг също работи и върху новите епизоди и като изпълнителен продуцент заедно с Вон Уилмот, Майкъл Хороуиц, Доун Олмстед, Нелсън МакКормик, Марти Адълстийн, Нийл Мориц и Брет Ратнър. Нелсън МакКормик е и режисьор на новите епизоди.

FNG Европа и Африка оперира 151 канала в 52 държави, както и множество дигитални услуги от общо 28 офиса. Водещите брандове на FNG са каналите FOX, FOX Sports и National Geographic. FNG Европа и Африка дострига до над 250 милиона зрители в 150 милиона домакинства, като така завоюва позиции на лидер в развлекателните, образователни и спортни програми на двата континента. 





Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg