Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Брус Уилис, Хелън Мирън и Карл Ърбън за работата си по филма “БСП - Бесни Страшни Пенсии”

Брус Уилис, Хелън Мирън и Карл Ърбън за работата си по филма “БСП - Бесни Страшни Пенсии”
Брус Уилис: “Това беше амбициозна продукция от самото начало. И не може да й се постави жанрово определение."
Cinefish.bg

Филми
Брус Уилис, Хелън Мирън и Карл Ърбън за работата си по филма “БСП - Бесни Страшни Пенсии”

30.07.2010, 10:34  |   Видяна: 5237  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

Базиран по едноименния комикс на Уорън Елис и Къли Хамнър “БСП - Бесни Страшни Пенсии” е екшън - комедия която разказва за Франк (Брус Уилис), Джо (Морган Фрийман), Марвин (Джон Малкович) и Виктория (Хелън Мирън), които от бивши агенти на ЦРУ се превръщат в мишени на същата тази агенция.

По време на комикс-фестивала COMIC CON, звездите на филма Брус Уилис, Хелън Мирън и Карл Ърбън споделиха накратко някои от преживяванията си свързани със снимките на филма.

Брус Уилис: “Това беше амбициозна продукция от самото начало. И не може да й се постави жанрово определение. В зависимост от това кого ще попитате, филмът ще бъде или екшън или комедия, или дори романтична комедия.”

Истината е, че всички тези елементи присъстват и са вплетени много умело. Доволен съм от режисьора Робърт Швентке, защото неговата задача бе много тежка и почти всеки на неговото място би се затруднил с подобен сюжет и такъв актьорски състав. Но той се справяше ден след ден, и то с лекота.”

БСП - Бесни Страшни Пенсии Брус Уилис

Хелън Мирън: “Робърт (Швентке) е много добър в това да запазва цялостното темпо на филма, а това от своя страна улеснява актьорите. Като цяло, той е много приятен човек и е винаги търпелив когато снима.”

Брус Уилис: “В една от сцените, двамата с Карл Ърбан се впускаме в една от най-тежките ръкопашни хватки, които някога съм снимал. Сцената беше конструирана по необичаен начин с използването на различи бойни техники и крайният резултат е наистина жесток. И двамата буквално се мятахме във всички посоки.”

Карл Ърбън: “Тази сцена е може би най-интересното нещо каето съм правил досега. Беше невероятно да наблюдавам как Брус полита от единия край на стаята и се сгромолясва върху мебелите. В основата си филмът разказва за сблъсъка между старите техники и новите технологии. Аз играя човек който представлява новата порода агенти на ЦРУ, а героят на Уилис е от старата школа. И
 ръкопашният сблъсък между нас олицетворява всичко това.”

БСП - Бесни Страшни Пенсии Карл Ърбън

“Защо се съгласихте да направите този филм?”

Брус Уилис: “Аз бях развълнуван от самото начало. Едно от нещата които харесах е невероятният актьорски екип, различни актьори от различни поколения. Трудно е да кажеш не, когато всичко това е допълнено и от интересна, забавна история и много екшън.”

Хелън Мирън: “Съгласих се, защото този филм не е като “Кралицата”. Винаги съм искала да работя с Брус Уилис и винаги съм искала да стрелям с автоматично оръжие.”

БСП - Бесни Страшни Пенсии Хелън Мирън

Карл Ърбън: “За мен това си беше мечтана продукция. Най-вече заради хората които участват. Изключително рядко получаваш възможността да работиш с толкова много талантливи актьори, и то на една снимачна площадка.”

Освен Брус Уилис, Хелън Мирън и Карл Ърбън в “БСП - Бесни Страшни Пенсии” ще видим и Мери-Луис Паркър, Брайън Кокс, Ричард Драйфус, Морган Фрийман, Джон Малкович, Джулиан Макмеън и Джеймс Ремар.

Българската премиера на филма е на 20 октомври 2010 година.

Трейлъри и клипове от филма можете да видите тук

Още новини:
Мерил Стрийп и Тина Фей- във филм на Стенли Тучи
Първи плакат и видео зад кадър от "Рапунцел и разбойникът"
Америка Ферера отваря нова страница в своята кариера
Динозаврите са живи! Праисторическите гиганти ще оживеят на гигантския екран
Леонардо ди Kаприо: Бях джуджето с най-голямата уста в света

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

1 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
behwolf Неутрално
1 15.11.2010, 09:43
Оценка: 0
0 гласа

луд филм

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg