Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Бриджит Бардо със скандално изказване

Бриджит Бардо със скандално изказване
Бриджит Бардо със скандално изказване
Cinefish.bg

Артисти
Бриджит Бардо със скандално изказване

18.01.2018, 12:03  |   Видяна: 3019  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Легендата Бриджит Бардо разкритикува все по-разрастващото се движение #MeToo и увеличаващия се брой холивудски звезди, които открито говорят срещу сексуалната злоупотреба на различни нива. В интервю за френското списание Paris Match тя заяви, че специално актрисите, „не жените като цяло“, „в голяма част от случаите са лицемерни, смешни и скучни“.

83-годишната звезда твърди, че наболялата тема „измества друга важни въпроси, които може да бъдат обсъдени“ и казва, че самата тя никога не е била жертва на сексуален тормоз. Бордо се превръща в най-горещия секс символ преди повече от половин век, след участието си е култовия филм „И бог създаде жената“.

Смятах, че е прекрасно да ми кажат, че съм красива или че имам хубав задник. Това са чудесни комплименти“, твърди Бардо. Според нея много актриси се поддават на неприлични предложения на продуцентите, за да получат дадена роля, а след това, за да се говори за тях казват, че са били жертва на тормоз. „Всъщност, вместо да им помага, подобна постъпка само ги кара да се измъчват“, допълва тя.

Бардо се оттегли от киното през 1973 г. и се посвети на своята фондация за защита на животните. Тя често предизвиква скандали със свои изказвания. Бриджит подкрепя партията на Френския национален фронт и многократно критикува притока на имигранти и налагането на исляма в родината си. Това доведе до пет глоби за подбуждане на расова омраза.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg