Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Бри Ларсън в следващите „Междузвездни войни“?

Бри Ларсън в следващите „Междузвездни войни“?
Cinefish.bg

Артисти
Бри Ларсън в следващите „Междузвездни войни“?

27.09.2019, 08:57  |   Видяна: 973  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Най-коментираната новина в Холивуд е свързана с нов филм от поредицата „Междузвездни войни“. Лично шефът на Марвел Кевин Фейги ще се заеме с него, в сътрудничество с шефката на Лукасфилм Катлийн Кенеди. Според изтекла информация главната роля в този филм ще се изпълнява от Бри Ларсън.

Разбира се, за момента това са само спекулации. Просто Фейги се похвали, че има предвид „известно име“ за ролята и вече се е срещнал с въпросната звезда. Мнозина веднага предположиха, че това ще е някой от актьорите от неговите свръхуспешни филми по комиксите на Марвел.

А Ларсън е една от най-големите почитателки на междузвездната сага на Джордж Лукас. Освен това бе сред специалните гости при откриването на новия атракцион в Дисниленд „Stars Wars Galaxy Edge“. И в допълнение не спира да обсъжда поредицата в различни интервюта през последните няколко месеца.

Разбира се, всичко това може да са просто съвпадения. Едва ли ще получим официална информация скоро, но феновете на Ларсън вече започнаха да коментират възможните версии. Тя наистина е голяма звезда покрай успеха на „Капитан Марвел“, който се нареди сред хитовете на годината с приходи над 1 милиард долара. Впоследствие я видяхме и в „Отмъстителите: Краят“, превърнал се официално в най-касовия филм на всички времена.

Тепърва ще научаваме подробности за този обвит в мистерия филм на Фейги. Усилено се говори, че заради успешната му серия от Марвел хитове той може би ще замени Катлийн Кенеди и ще застане начело и на Лукасфилм.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg