Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми Братя Русо се заемат с Върколака?

Братя Русо се заемат с Върколака?
Братя Русо се заемат с Върколака?
Cinefish.bg

Теми
Братя Русо се заемат с Върколака?

03.04.2019, 10:17  |   Видяна: 1125  |   синефиш.бг  |   ГОРЕЩА ТЕМА
Малко е да кажем, че братята Антъни и Джо Русо са новите любимци на Холивуд. Последният им филм „Отмъстителите: Война без край“ счупи рекордите през миналата година, а дългоочакваното му продължение постави рекорди при предпродажбата на билетите, пуснати вчера.

Сега големият въпрос е какво ще правят братята оттук нататък. Дали те са заинтересувани да продължат на комикс вълна и дали са готови да направят филм за своя любим супергерой – Върколака?

Братя Русо се заемат с Върколака?

Както е известно, вече бе финализирана „сделката на века“. „Дисни“ официално са собственици на „Фокс“ и така притежават правата върху „Х-Мен“ и „Фантастичната четворка“. Много се спекулира с това какво ще последва и възможни ли са колаборации между отбора на Отмъстителите и останалите супергерои от тези поредици. А ако наистина има вероятност от нов филм за Върколака, поне знаем кой ще се заеме с него.

В скорошно интервю братята отговарят на въпроса за кой герой, който е бил притежание на „Фокс“, биха искали да направят филм.Винаги сме били големи фенове на Върколака. Досега не сме се питали дали, кога и как ще направим филм за него, но това е герой към който сме силно пристрастни“, отговаря Антъни. Дали така не намеква нещо на шефа на Марвел – Кевин Фейги?

Хю Джакман игра прочутия супергерой с адамантиеви нокти в продължение на 17 години. Последната му изявя бе в култовия „Логан“ и е ясно, че той повече няма да играе Върколака. Но още оттогава започнаха догадките кой актьор ще поеме щафетата от него. А вече е ясно, че бъдещият филм си намери и режисьори.









Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg