Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Брадли Купър и Джеръми Айрънс ще си партнират в драмата “The Words” (“Думите”)

Брадли Купър и Джеръми Айрънс ще си партнират в драмата “The Words” (“Думите”)
Брадли Купър - в драмата “The Words”
Cinefish.bg

Артисти
Брадли Купър и Джеръми Айрънс ще си партнират в драмата “The Words” (“Думите”)

11.02.2011, 10:52  |   Видяна: 5974  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ

Звездата от “Последният ергенски запой”, Брадли Купър, и носителя на “Оскар” Джеръми Айрънс ще изпълнят двете главни роли в предстоящата драма “The Words”. Сценарият е на Брайън Клъгман и Лий Стернтал (“TRON: Заветът”), който беше един от многото присъстващи в миналогодишния “Черен списък” на най-добрите незаснети сценарии на годината.

След няколкомесечни преговори със сценаристите, от независимата компания Parlay Films заявиха, че са закупили правата и ще отпуснат нужния бюджет за филмиране.

Джеръми АйрънсОт двамата актьори, единствено Брадли Купър е подписал договор за участие, но според Variety, Джеръми Айрънс със сигурност ще участва, и в момента провежда разговори с продуцентите.

Режисурата на филма вече e поверена на сценаристите Брайън Клъгман и Лий Стернтал, които по-рано този месец заявиха, че работата по оформянето на историята и героите е отнела повече от една година и половина.

Сюжетът на “The Words” ще разкаже историята на писател (Брадли Купър), който на върха на своя литературен успех, открива каква е цената която трябва да заплати за това, че е откраднал чужди разкази и идеи.

Лий Стернтал: “Още от самото начало с Брайън знаехме, че хората ще открият прилики между “The Words” и “Таен прозорец”. Така е, има някои прилики, но съм сигурен че след като изгледате готовия филм ще разберете, че те не са толкова много. Не мога да говоря повече за сюжета, но мога да Ви кажа, че за разлика от “Таен прозорец”, в “The Words” няма да има финален обрат с раздвоение на личността.”

Брадли КупърПреди няколко седмици, Брадли Купър приключи със снимките на “Последният ергенски запой 2”, а в момента Джеръми Айрънс снима допълнителни сцени към дълго отлаганата финансова драма “Margin Call”.

Според източници от Parlay Films, снимките на “The Words” ще започнат веднага след като Айрънс официално приключи с ангажиментите си към други продукции. Все още не се знае кои други актьори ще се присъединят към филма.

Продуценти на драмата ще бъдат Джим Йънг (“Годината на бика”), Татяна Кели (“Dark Yellow”), Лора Ристър (предстоящият “The Iceman”) и Касиън Елиус (“Мъже на работа”), а бюджетът, с който ще разполагат режисьорите е 20 милиона долара.

Премиерата на “The Words” ще бъде през 2012-та година.

variety.com

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg