Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми Близнаците на холивудските актьори, за които не сме чували

Близнаците на холивудските актьори, за които не сме чували
Cinefish.bg

Теми
Близнаците на холивудските актьори, за които не сме чували

28.01.2019, 09:35  |   Видяна: 923  |   синефиш.бг  |   ГОРЕЩА ТЕМА
Обикновено се твърди, че за да станеш добър актьор никоя школа за таланти не може да ти помогне кой знае колко, ако не носиш в себе дарба, ако искрата не е в твоето ДНК. А какво се случва, ако двама човека носят идентично ДНК и въпреки всичко единият няма афинитет към киното и изкуството въобще? Възможно ли е това? Да – според примерите по-долу! Това са двойки полухоливудски близнаци – едната половина е постигнала успех в меката на киното, а другата има съвсем други интереси…

Рами Малек и Сами Малек

Рами Малек и Сами Малек
 
Рами и Сами са еднояйчни близнаци. Да, звездата от „Бохемска рапсодия“ има брат, с когото много си приличат и са правели пакости като деца съвсем в традицията на близначеството. Сами в момента е преподавател в университет в Лос Анджелис. Веднъж Сами помолил Рами да изпълни класически монолог от гръцка трагедия вместо него, за да се освободи от изпит. Нищо чудно, че минал с отличен…

Ащън Къчър и Майкъл Къчър
 
Ащън Къчър и Майкъл Къчър

Близнакът на Аштън Къчър, Майкъл, живее с церебрална парализа и докато расте, се сблъсква с сериозни медицински предизвикателства. За щастие братската им връзка заздравява през тези трудни времена. Когато е на 13 години, Майкъл има проблеми и със сърцето си, диагнозата е вирусна кардиомиопатия, това е причина сърцето му да се утрои. Докато е в кома и едва държейки се към живота, Аштън казва, че иска да даде своето сърце на брат си. Близо три десетилетия след трансплантацията Майкъл е в добро здраве и използва преживяното, за да популяризира #BeTheGift - кампания, която призовава хората да се регистрират като донори на органи.

Скарлет Йохансон и Хънтър Йохансон
 
Скарлет Йохансон и Хънтър Йохансон

От няколкото пъти, когато Скарлет Йохансон взима със себе си близнака си Хънтър Йохансон на червения килим, едно нещо става много ясно за всички - той е не по-малко красив от нея. Освен един актьорски кредит обаче, братът на актрисата няма нищо общо с развлекателния бизнес. Вместо това той се фокусира върху политиката. Работил е за двете предизборни кампании на президента Обама и е бил организатор и координатор за бившия президент на „Манхатън Бъроу“, Скот Стрингър. В момента той е главен изпълнителен директор и съосновател на Solar Responders, нестопанска организация, която работи за осигуряване на слънчева енергия на електрически станции в случай на неочаквано прекъсване. Той също е изключително добре сложен и поддържа завидна форма.

Ева Грийн и Джой Грийн
 
Ева Грийн и Джой Грийн

Ева Грийн е една от любимите „хорър“ жени в Холивуд и от съвсем наскоро е интимна опора на режисьора Тим Бъртън. Нейната сестра-близнак Джой наскоро заведе децата си на посещение на леля Ева на снимачната площадка на филма „Дъмбо“. А и Джой определено е заета, поне колкото сестра си. Тя управлява собственото си огромно лозе и отглежда коне в Нормандия, с италианския си съпруг Николо Марцичи Ленци.

Лавърн Кокс и Ем Ламар
 
Лавърн Кокс и Ем Ламар

Може би си спомняте, че видяхте близнака на Лавърн Кокс Ем Ламар да играе София Бурсет в сериала „Оранжевото е новото черно“ в епизод, в който героинята на сестра му още не бе сменила пола си. Споделянето на една същата роля със сигурност е голям късмет и за двамата. Въпреки това, близнаците водят радикално различен живот извън екрана. Ем Ламар е композитор на готическа музика, както и мултимедиен артист.

Вин Дизел и Пол Винсент
 
Вин Дизел и Пол Винсент

Колкото и да не ви се вярва Вин Дизел има близнак. В пост във Фейсбук от 2014 г. актьорът представи на света снимка с двамата негови приятелчета с едно и също име – Пол. Първият е неговият колега от „Бързи и яростни“ и скъп приятел покойният Пол Уокър, а другият е брат му близнак – също Пол. Той е красив мъж с.. коса!

Кийфър Съдърланд и Рейчъл Съдърланд

Кийфър Съдърланд и Рейчъл Съдърланд
 
Кийфър Съдърланд произхожда от истинско холивудско семейство. Баща му е актьорът Доналд Съдърланд, а майка му, Шърли Дъглас, не се оплаква от недостиг на роли в театъра и киното. Неговите малко известни полубратя - Ангус и Росиф също са наследили актьорския ген. Що се отнася до близначката на Кийфър Рейчъл Съдърланд – тя също се занимава с нещо интересно в кинобизнеса, но нарушава традицията на актьорството, като работи зад камерата като супервайзор.

ДАССподелете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg