Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Блейк Лайвли продуцира и участва в пост апокалиптичен трилър

Блейк Лайвли продуцира и участва в пост апокалиптичен трилър
Блейк Лайвли продуцира и участва в пост апокалиптичен трилър
Cinefish.bg

Артисти
Блейк Лайвли продуцира и участва в пост апокалиптичен трилър

07.05.2020, 01:15  |   Видяна: 609  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Netflix се пребориха за правата върху „Dark Days at the Magna Carta“ – пост апокалиптичен трилър, чийто сценарист е Майкъл Пейсли. Блейк Лайвли ще изпълнява главната роля в него и ще бъде продуцент, заедно с Шон Леви.

Блейк Лайвли продуцира филм и участва в него

Основният двигател в този проект е младият Пейсли, който само преди две години е работил като разносвач на писма. Той е автор на оригиналната идея, която е развил в сценарий, с потенциал да постави началото на печеливша поредица.

За момента детайлите на сюжета се пазят в тайна. Все пак филмът е описван като трилър на фона на катастрофални събития, в центъра на които е героинята на Лайвли. Тя ще играе жена, която трябва да положи невероятни усилия, за да оцелее и да спаси своето семейство.

Блрйк Лайвли в ролята на силна жена

Пейсли, който е и сред сценаристите на хитовия сериал „The Witcher“, започва да работи по сценария на новия филм в края на миналата година. Идеите му обаче се оформят в началото на пандемията от коронавируса. И макар че историята не е свързана със заразяване, темите за изолацията и силата на семейните връзки са вдъхновени именно от настоящите събития


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg