Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Блейк Лайвли най-вероятно ще участва във филма на Оливър Стоун, “Savages”

Блейк Лайвли най-вероятно ще участва във филма на Оливър Стоун, “Savages”
Блейк Лайвли, най-вероятно ще изпълни главната роля в криминалната драма “Savages”, чиито режисьор ще бъде носителя на “Оскар” Оливър Стоун.
Cinefish.bg

Артисти
Блейк Лайвли най-вероятно ще участва във филма на Оливър Стоун, “Savages”

12.04.2011, 11:20  |   Видяна: 4369  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Актрисата от “Градът” и предстоящия “Зеленият фенер”, Блейк Лайвли, най-вероятно ще изпълни главната роля в криминалната драма “Savages”, чиито режисьор ще бъде носителя на “Оскар” Оливър Стоун. Преди няколко седмици, Стоун заяви, че женската роля във филма ще бъде поверена на младата актриса от независимия хит “Зимен дар”, Дженифър Лоурънс. Но след като бе избрана за главната роля в дългоочаквания.

The Hunger Games”, тя отпадна от актьорския състав на “Savages”. Сега, според veriety.com, Оливър Стоун се е срещнал няколко пъти с Блейк Лайвли, и в следващите няколко дни, тя ще получи официално предложение за участие. Освен Лайвли, за главната женска роля във филма кандидатстваха и актрисите Тереза Палмър (“Аз съм номер четири”) и Оливия Уайлд (“TRON: Заветът”).

Актрисата от “Градът” и предстоящия “Зеленият фенер”, Блейк Лайвли, най-вероятно ще изпълни главната роля в криминалната драма “Savages”, чиито режисьор ще бъде носителя на “Оскар” Оливър Стоун. И трите актриси са успели да впечатлят продуцентите от Universal Pictures, но според източници близки до проекта, Блейк Лайвли е билa единодушно одобрена както от началството на студиото, така и от режисьора. Важно е да се отбележи, че актрисата все още не е подписала договор за участие в “Savages”, и в момента все още се водят разговори между нея и продуцентите.

Сюжетът на криминалната драма ще разказва за Бен и Чон - двама дребни търговци на марихуана от Лагуна Бийч, които попадат в полезрението на могъщ мексикански нарко-бос, който настоява те да работят за него.

След като отказват да се присъединят към картела му, те откриват че общата им приятелка Офелия е отвлечена.

За да платят искания откуп от похитителите, които от своя страна работят за картела, двамата мъже измислят дързък план, включващ обир от самия нарко-бос.

Основни кандидати за двете главни мъжки в “Savages” са Арън Джонсън (“Илюзионистът”) и Тейлър Кич, имащ роли в “Х-мен Началото: Върколак” и “Змии на борда”. За отрицателната роля, тази на дясната ръка на мексиканския наркобарон, Оливър Стоун се надява да привлече звездата от “Трафик” и “Човекът-вълк”, Бенисио Дел Торо. Салма Хайек и Ума Търман също са изразили интерес към проекта.

От своя страна, и ако приеме предложението за участие, Блейк Лайвли ще се превъплъти в ролята на отвлечената Офелия. Според Variety, актрисата е получила предложение за участие и във фантастичния “Oz: The Great and Powerful”, и в момента и двете страни очакват нейното решение. Лайвли не еднократно е заявявала, че винаги е искала да работи с Оливър Стоун и очакванията са, че тя ще се насочи към “Savages”, а не към “Oz: The Great and Powerful”.

Сценарият на криминалния филм е от Шейн Салерно (“Армагедон”) и Дон Уинслоу (“На живот и смърт”), а Оливър Стоун ще продуцира, заедно Ерик Коуплоф (“Уолстрийт: Парите никога не спят”) и Алекс Йънг (“Неудържим”).

Снимките на “Savages” започват през месец юни, а световната му премиера е насрочена за началото на 2012-та година.

variety.com
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg