Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Блейк Лайвли и Джуд Лоу в първи трейлър на „The Rhythm Section“

Блейк Лайвли и Джуд Лоу в първи трейлър на „The Rhythm Section“
Блейк Лайвли и Джуд Лоу в първи трейлър на „The Rhythm Section“
Cinefish.bg

Филми
Блейк Лайвли и Джуд Лоу в първи трейлър на „The Rhythm Section“

20.09.2019, 00:31  |   Видяна: 543  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Paramount представиха първия трейлър на един от големите си хитове за 2020 г. Всъщност „The Rhythm Section“ трябваше да излезе в началото на тази година, но тежка контузия на звездата Блейк Лайвли забави снимките повече от очакваното. От трейлъра виждаме, че тя наистина се изживява като истинска екшън фурия.

Блейк Лайвли се контузва по време на снимки

Лайвли е в ролята на жена, която няма какво да губи. За Стефани Патрик животът е напълно безсмислен, след като семейството ѝ загива при самолетна катастрофа. Когато тя разбира, че катастрофата съвсем не е била случайна, това окончателно я изкарва от равновесие.

Стефани пропада в една мрачна и опасна бездна.
Основната ѝ цел е да отмъсти на тези, причинили катастрофата, и да намери своето изкупление. А няма нищо по-опасно от една гневна жена.

Блейк Лайвли във филм за отмъщение

Трейлърът е зашеметяващ и ще накара продуцентите на поредицата за Джейсън Борн да умрат от яд. Лайвли е в стихията си, предизвиквайки истински погром около себе си. Освен главозамайващия екшън, тя ще ни демонстрира своята класа като самотна жена, която трябва да преодолее своя травма, докарала я почти до лудост.

Надяваме се „The Rhythm Section“ да представи нещо различно във филмите на тема отмъщение. Партньори на Лайвли са Джуд Лоу, Стърлинг К. Браун, Макс Касела и Даниел Мейс. Премиерата очакваме на 31 януари 2020 г.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg