Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Били Зейн и Миранда Ричардсън в сериал в стил „Бързи и яростни“

Били Зейн и Миранда Ричардсън в сериал в стил „Бързи и яростни“
Били Зейн и Миранда Ричардсън в сериал в стил „Бързи и яростни“
Cinefish.bg

Филми
Били Зейн и Миранда Ричардсън в сериал в стил „Бързи и яростни“

03.05.2018, 09:34  |   Видяна: 2159  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Звездата от „Титаник“ и номинираната за „Оскар“ актриса ще участват в нов сериал „Curfew“, издържан в стила на екшън поредицата „Бързи и яростни“. Те ще се присъединят към Майкъл Бийн, Хариет Уолтър („Короната“) и звездата от „Игра на тронове“ Шон Бийн, които също са част от актьорския състав. Режисьор ще бъде Колм Маккарти („Остри козирки“).

Осемте епизода на новия сериал ще разказват за обикновени хора, състезаващите в най-бързата и яростна нощна надпревара от Лондон до Шотландия. Участниците засилват на максимална скорост двигателите на своите автомобили от най-ново поколение, за да спечелят голямата награда – да бъдат освободени от веригите на тоталитарно правителство, контролиращо живота им.

Били Зейн ще играе типичния американски каубой, луд по високите скорости. Самият актьор признава, че ролята му пасва чудесно. Ричардсън пък ще е в ролята на сурова и смела жена, която е безразсъдно влюбена.

Този сериал ме връща в моето детство, по време на което бяха луда по уестърните. Само че тук конете са заменени с коли. Това моментално ме спечели за ролята, както и уникалната възможност да управлявам два коренно различни автомобила. „Curfew“ откри нов свят пред мен, който се оказа адски забавен. Затегнете коланите, това ще бъде една шеметна надпревара“, споделя звездата от „Часовете“.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg