Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Билетите за 25-ия София Филм Фест са в продажба от ДНЕС!

Билетите за 25-ия София Филм Фест са в продажба от ДНЕС!
Cinefish.bg

Филми
Билетите за 25-ия София Филм Фест са в продажба от ДНЕС!

03.03.2021, 15:26  |   Видяна: 350  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
От ДНЕС вече ще може да си купите билети за филмите във фестивалната програма – онлайн и на касата на Дома на киното.

Предварителните продажби стартират от утре, 4 март, и в Билетен център НДК, в Euro Cinema, Културен център „G8”, кино „Влайкова“.

Билети ще се продават и преди началото на първите прожекции на касите в Кино „Люмиер Лидл”, кино „Одеон”, Френския институт – кино „Славейков” и ОКИ Дом на културата „Искър”.

Билетите за 25-ия София Филм Фест са в продажба от ДНЕС!Предварително закупуване за прожекции в тези кина може да направите на касите в Билетен център на НДК от 4 март и касата на Дома на киното от днес.

Онлайн продажби от днес на siff.bg/bilet – за кината НДК – Зала 1, кино „Люмиер Лидл”, Дом на киното, кино „Одеон”, Френски институт – кино „Славейков”.

ОЧАКВАЙТЕ съвсем скоро и Б И Л Е Т за К И Н О - на местата, на които пазарувате, в магазини за подаръци, книжарници, барове и още много локации НАВСЯКЪДЕ около Вас!

София Филм Фест поддържа демократична политика на цените на билетите от самото си създаване. Основната цена на билета за кино е 9 лева, като има намаление за студенти, ученици, пенсионери и хора в неравностойно положение. Цената на билетите в Зала 1 на НДК е 10 лева. Допълнителни намаления има за закупуване на количества билети в определени кина. А със специалните карти СФФП (София Филм Фест за пенсионери) и  СФФУ (София Филм Фест за учащи) се откриват още шансове за гледане на повече кино за съответните категории зрители.

Пълна информация за ценовата политика на СФФ можете да намерите в печатните издания на програмата на фестивала и на сайта www.siff.bg.

София Филм Фест се осъществява с подкрепата на Столична община.

Основни съорганизатори и партньори са Министерството на културата, ИА „Национален филмов център“ и Програма „Творческа Европа МЕДИА“ на Европейския съюз.

Очакваме Ви на #КИНО * #25SofiaIFF


rn

via GIPHY

rnСподелете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg