Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Бил Най се завръща в „Карибски пирати“

Бил Най се завръща в „Карибски пирати“
Бил Най се завръща в „Карибски пирати“
Cinefish.bg

Артисти
Бил Най се завръща в „Карибски пирати“

25.03.2020, 01:57  |   Видяна: 1865  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Вече толкова години „Дисни“ работят по идеята за продължение на една от най-успешните си поредици. Според последна информация подготвяният шести филм от „Карибски пирати“ ще преразказва добре познатия сюжет и ще постави началото на нова трилогия.

Вече съобщихме, че този път в центъра на събитията ще е жена пират, която ще напомня в много отношения на Джак Спароу. Очакванията са Джони Деп отново да се завърне в тази култова роля. Освен него може би ще видим и Орландо Блум в ролята на Уил Търнър. Но в новия филм ще има и още едно голямо завръщане.

Орландо Блум се завръща в Карибски пирати 6

Според изтекла информация Бил Най отново ще е в ролята на Дейви Джоунс, страховития владетел на морските дълбини. Той ще тероризира ново поколение пирати, след като се опита да получи душата на щурия капитан Спароу в „Карибски пирати: Сандъкът на мъртвеца“.

Според „Дисни“ Дейви Джоунс се е откроявал на екрана, дори според мнозина е най-добрият злодей в поредицата. Но образът му не е цялостно развит, особено в третия филм „На края на света“, затова сега ще се опитат да компенсират пропуските от преди години. Надяваме се отново да видим Най в ролята или поне да чуем гласа му, тъй като според някои предположения героят му ще бъде изцяло анимиран.

Бил Най отново в Карибски пиратиСподелете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg