Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Бен Афлек ще представи новия си филм "Арго" на Кинофестивала в Сан Себастиан

Бен Афлек ще представи новия си филм Арго на Кинофестивала в Сан Себастиан
Американският актьор и режисьор Бен Афлек ще се представи с новия си филм "Арго" на 60-то издание на Кинофестивала в испанския град Сан Себастиан
Cinefish.bg

Артисти
Бен Афлек ще представи новия си филм "Арго" на Кинофестивала в Сан Себастиан

27.07.2012, 14:55  |   Видяна: 1266  |   dariknews.bg  |   АРТИСТ

Американският актьор и режисьор Бен Афлек ще се представи с новия си филм "Арго" на 60-то издание на Кинофестивала в испанския град Сан Себастиан, като лентата ще участва извън конкурсната програма, съобщиха организаторите.

Афлек, който изпълнява и роля в трилъра, ще бъде в Сан Себастиан заедно с актьорите Джон Гудман и Алън Аркин, които също играят в него.

Филмът разказва реална история за събитията по време на иранската революция през 1979 г., когато американското посолство в Техеран било окупирано от студенти ислямисти и 52 американски граждани били държани като заложници. Шестима от дипломатите все пак успели да избягат и да потърсят убежище в дома на канадския посланик.

В центъра на сценария са перипетиите на тези шестима американци, които ЦРУ иска да изведе вън от Иран, като организира тайна и рискована операция, отбелязва БГНЕС.

"Арго" е третият режисьорски филм на Бен Афлек след криминалната драма "Жертва на спасение" с Морган Фрийман и Ед Харис и "Градът" - по романа "Принцът на крадците" на Чък Хоган.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg