Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Баз Лурман избра своята Пресила Пресли

Баз Лурман избра своята Пресила Пресли
Cinefish.bg

Артисти
Баз Лурман избра своята Пресила Пресли

28.10.2019, 08:44  |   Видяна: 457  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Биографичният филм на Баз Лурман за легендата Елвис Пресли попълва актьорския си състав. Вече обявихме, че Остин Бътлър („Имало едно време в... Холивуд) ще играя ролята на краля, а Том Ханкс ще видим като неговия мениджър полковник Том Паркър. Към тях ще се присъедини и младата актриса Оливия ДеДжонге в много важна роля.

Баз Лурман избра своята Пресила Пресли

Тя ще играе Пресила Пресли във все още неозаглавения филм. Пресила е съпругата на Елвис от 1967 до 1972 г., когато двамата се развеждат. Бурната им връзка започва още през 1959 г., когато тя е едва 14-годишна. Двамата има и дъщеря Лиза Мари, която също се прочу с бурната си връзка и кратък брак с друга легенда – Майкъл Джексън.

„Оливия е способна да демонстрира сложната дълбочина и присъствие, които превърнаха Пресила Пресли в икона. Тя е изключително талантлива млада актриса и перфектно се допълва с Остин в ролята на Елвис“, споделя Лурман.

ДеДжонге е популярна в своята родина Австралия, но е почти неизвестна за широката публика. Все пак тя се снима във филма на М. Найт Шаямалан „Посещението“, а сред последните й роли е тази в сериала на Netflix „The Society“. Почти сигурно обаче тя ще се превърна в една от най-обсъжданите звезди след тази роля.

Лурман отдавна се подготвя за този филм, който все пак няма да е стандартната биография.
Той е автор на сценария, заедно с Крейг Пиърс, а снимките трябва да започнат през 2020 г. 

>> Баз Лурман обяви своя ЕлвисСподелете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg