Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Батман не е супергерой според Робърт Патинсън

Батман не е супергерой според Робърт Патинсън
Cinefish.bg

Филми
Батман не е супергерой според Робърт Патинсън

02.12.2019, 08:20  |   Видяна: 1374  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Той е най-популярното и разпознаваемо име сред героите на DC. Но дали е истински супергерой? Според Робърт Патинсън, който ще видим в тази роля в новия филм на Мат Рийвс, това съвсем не е така.

Патинсън заменя Бен Афлек като пазителят на Готъм сити, който последно изигра ролята в „Лигата на спрaведливостта“ от 2017 г. Впоследствие Афлек трябваше да направи свой филм за Батман, но в крайна сметка Рийвс ще се наеме със задачата да влее нови свежи сили в поредицата.

Знаем, че той ще ни представи Батман по-скоро като детектив, който разследва поредица шокиращи убийства. Засега е известно само това, както и че той ще се изправи срещу иконични злодеи като Гатанката, Пингвина и Жената котка.

Батман не е супергерой според Робърт Патинсън

Патинсън не смята, че Батман е супергерой. Всъщност дебат по тази тема съществува от години и актьорът само отново го припомни със свое скорошно интервю. „Батман не е супергерой. Може да е странно за някои, но аз отказвам да приема това. Според мен той трябва да има магически сили, за да го определим като супергерой“, казва Патинсън.

Той допълва, че Батман дори не е истински герой. „Той просто е сложен за определяне персонаж. Мисля, че не мога да играя истински герой, в него би трябвало да има нещо не толкова идеално“, споделя Патинсън. Дали това не са намеци какво да очакваме от новия „Батман“?

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg