Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Бащата на Коцето влиза в „Домашен арест”

Бащата на Коцето влиза в „Домашен арест”
Cinefish.bg

Тв новини
Бащата на Коцето влиза в „Домашен арест”

26.09.2013, 12:49  |   Видяна: 1233  |   Press Release  |   ТВ
След като вече е горд притежател на 14,8 милиона лева, Коцето не щади средства, за да промени обзавеждането на дома по свои вкус, който изобщо не се нрави на Анастасия. Той започва от спалнята. Как ще реагира Сиси на новото легло и обзавеждане, зрителите на bTV ще разберат от новия епизоди на „Домашен арест”, този петък, 27 септември, от 20:30 часа.

Но едва ли на пътя на 18-годишния им брак може да застане някаква си „незначителна” промяна, особено пък в спалнята. По-голяма опасност грози Коцето и неговото състояние. Отдавна изгубеният братовчед Кирчо, в чиято роля зрителите ще видят Павлин Петрунов, се завръща в живота на Коцето. Първоначално новобогаташът не си спомня за него, но след милия разказ на Кирчо, че Коцето е спасил живота му, всичко се променя. Един член на семейството обаче не вярва на братовчеда. Анастасия подлага на съмнение всяка дума на Кирчо, дори стига до там да покани бащата на Коцето – Еленко, на гости, за да припознае мистериозния братовчед. В ролята зрителите ще видят Валентин Гошев. При появата му намесата на мама Еми излиза наяве.

Дали Кирчо е истински братовчед на Коцето и какво общо има мама Еми, зрителите на bTV ще разберат този петък, 27 септември, от 20:30 часа.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg