Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Башар Рахал влиза в къщата на тъщата на финала на първи сезон на „Домашен арест”

Башар Рахал влиза в къщата на тъщата на финала на първи сезон на „Домашен арест”
Епизодите на „Домашен арест” вече са достъпни и 7 дни преди ефирното излъчване на VOYO.bg - първата легална българска онлайн платформа за разнообразно и ексклузивно видео съдържание.
Cinefish.bg

Тв новини
Башар Рахал влиза в къщата на тъщата на финала на първи сезон на „Домашен арест”

09.04.2012, 11:03  |   Видяна: 1991  |   Press Release  |   ТВ

В следващия, предпоследен, епизод от първия сезон на „Домашен арест”, в четвъртък от 21:00 часа по bTV, мама Еми и Анастасия ще посрещнат в дома си височайша особа – специалиста по алтернативно лечение Йоландо Есмерян (в ролята звездата от „Стъклен дом” Башар Рахал). Въпреки че нежните половинки очакват с нетърпение аудиенцията, с най-голямата чест ще бъде удостоен Коцето.

След като получава от Йоландо специална енергизирана гривна, късметът на заврения зет се преобръща – лекува се моментално от тежък грип, върви му на футбол и покер, дори изпълнението на съпружеските му задължения се подобрява.

Домашен арестРазбира се, прищявката на взискателната тъща не може да остане неудовлетворена, а господин Есмерян е готов да й услужи с охота… За късмет и този път едно от гениалните изобретения на Емко ще разкрие истината - лечителят се оказва изпечен мошеник. Дали ученият ще закъснее с доказателствата и ще загуби ли мама Еми едни от най-ценните си притежания, ще стане ясно на 12 април от 21:00 часа по bTV.

Домашен арестВъв финалния епизод от първи сезон на ситкома, Коцето ще планира своята автономност в дома, а мама Еми – как да стане законна жена на един единствен мъж. Покрай подготовката на грандиозната сватбена церемония богатата реститутка ще реши, че е необходимо да въведе „известни промени в имотното си състояние”, за да направи скъп подарък на избраника на сърцето си.

Тези нейни планове ще повдигнат определени въпроси за настаняването на младото семейство, а Анастасия ще започне да търси алтернативи сред многобройните имоти на майка си. След неуспешния развой на преговорите, Коцето ще се принуди да състави план, в който да обедини усилията на всички живущи в къщата на тъщата.

Домашен арестСлед като стратегията е обмислена, идва време за атака – първи нападат Лъчо и Зара, но срещат безпрецедентен ответен удар. Защото мама Еми винаги може да разбере кога й правят „постановка”, особено когато е нескопосана… Ситуацията отново изисква специалните умения на Коцето – той пък знае как да превърне един истински мъж в… нещо друго…

Дали в крайна сметка Коцеви ще успеят да спасят мястото си в къщата на тъщата, зрителите на bTV ще видят следващия четвъртък от 21:00 часа в „Домашен арест”.

Епизодите на „Домашен арест” вече са достъпни и 7 дни преди ефирното излъчване на VOYO.bg - първата легална българска онлайн платформа за разнообразно и ексклузивно видео съдържание.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg