Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Български режисьор дебютира с психотрилъра "Фатум"

Български режисьор дебютира с психотрилъра Фатум
Премиерата на филма "Фатум" на младия филмов режисьор Борислав Костов ще бъде от 19.00 ч. на 2 май
Cinefish.bg

Филми
Български режисьор дебютира с психотрилъра "Фатум"

02.05.2011, 10:26  |   Видяна: 2814  |   club.bg  |   ФИЛМ
Премиерата на филма "Фатум" на младия филмов режисьор Борислав Костов ще бъде от 19.00 ч. на 2 май в Центъра за култура и дебат "Червената къща", съобщиха от екипа.

Премиерата на филма "Фатум" на младия филмов режисьор Борислав Костов ще бъде от 19.00 ч. на 2 май в Центъра за култура и дебат "Червената къща"Във филма Ангел се запознава с Ана на стоп след инцидент на пътя. Оставя я пред дома й във Велико Търново, но започва да вижда образа й навсякъде в града. Решава да отиде до къщата й, където непознато семейство враждебно му обяснява, че Ана не живее там от години. Объркан и ядосан Ангел си тръгва. На улицата вижда некролог на Ана.

Продължителността на филма е 30 минути, а жанрът му е психотрилър.

Сред екипа на филма са актьорите Лидия Инджова (Ана) с Номинация за главна женска роля в "Тя без любов и смърт" - ИКАР 2010, и Мирослав Емилов (Ангел). Актьорският състав включва още Цвета Балийска и Китодар Тодоров.

Сценограф на филма е Ева Вентова, удостоена с Награда за сценография на "Четири стаи" - ИКАР 2010, а главен оператор е Христо Генков. Ко-продуценти на продукцията са "Чучков Брадърс" и "Black Stamp".
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg