Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми България отбеляза зрелищно световната премиера на „X-мен Началото: Вълколак”

България отбеляза зрелищно световната премиера на „X-мен Началото: Вълколак”
България отбеляза зрелищно световната премиера на „X-мен Началото: Вълколак”
Cinefish.bg

Филми
България отбеляза зрелищно световната премиера на „X-мен Началото: Вълколак”

29.04.2009, 17:00  |   Видяна: 3960  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

Известни журналисти и студентни от НАТФИЗ се борят с върколаци, за да върнат открадната филмова лента. Хеликоптер донася лентата пред кино Арена минути преди премиерата.

29 април 2009 г. българската и международна премиера на най-новия филмов екшън „X-Мен Началото: Върколак” беше отбелязана по грандиозен начин в София. Кино Арена и Александра филмс организираха истинско холивудско приключение с участието на журналисти,  студенти от НАТФИЗ и специалисти по бойни изкуства, които успешно се справиха с мисията си да открият откраднатото копие на филма. Минути преди началото на премиерата филмовата лента беше донесена с хеликоптер от самия Върколак. На паркинга на кино Арена Запад пред многобройна публика се разигра битка между легендарните образи от света на Х-Мен, в която доброто победи и филмовата лента беше спасена.

Преди зрелищния финал на живия екшън, изграден по всички правила на холидувското кино, журналистите -търсачи на откраднотото филмово копие, влязоха в ролята на спасители на българската премиера на филма „Х-мен Началото: Върколак” в страйкбол – „истински” игри, включващи преследване, състезания между отбори и индивидуални битки, подготвени специално за тях от професионалисти в бранша в базата им в с. Лозен край София. Партньори в екшъна са „Витоша” страйкбол клуб и Българска страйкбол федерация.

Събитията от с. Лозен бяха заснети и излъчени на голям екран в кино Арена Запад преди официалната премиера на  “Х-Мен Началото: Върколак”. Зрителите имаха възможност да видят през какви изпитания са преминали представителите на печатни и електронни медии, за да открият откраднатото филмово копие. На всички доброволци в мисията бяха раздадени грамоти за „заслужил върколак”, а победителите получиха и медали.

“Искахме да направим нещо различно от типичните премиери с червен килим пред киното, искахме да накараме участниците да преживеят сцените от филма “Х-Мен Началото: Върколак” и мисля, че успяхме. Това е един различен филм, който заслужава грандиозна премиера”, каза Нина Благоева, мениджър Александра филмс.

Прожекциите на зрелищния екшън „Х-Мен Началото: Върколак” започват от 1 май. Билети могат да бъдат закупени на касите на кина Арена.


Видео репортаж
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg