Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми Автокината – шанс за оцеляване на киното

Автокината – шанс за оцеляване на киното
Автокината – шанс за оцеляване на киното
Cinefish.bg

Теми
Автокината – шанс за оцеляване на киното

08.04.2020, 07:00  |   Видяна: 9486  |   синефиш.бг  |   ГОРЕЩА ТЕМА
Почти по целия свят кината са вече затворени. Единственият шанс да гледате филми извън дома си са автокината, които са все по-модерни напоследък. Специално в САЩ интересът към тях напоследък се възражда.

Общо 14 кина в момента работят и 13 от тях са такива, в които може да отидете със своя автомобил. Официално боксофис класацията е временно замразена, но все пак тези кина са някакъв критерий за това кои са най-гледаните филми в тези времена на криза и социална изолация.

За изминалия уикенд най-много приходи, макар и нищожни на фона на резултатите в подобни класации досега, има „Невидимия“ – 36 600 долара. След него се нареждат „Ловът“ с 36 000 и „Напред“ с 22 700. Важно уточнение е, че и трите филма вече са достъпни за стриймване. Явно засега това е другият вариант за гледане на нови филми.

Римейкът на Невидимия води в неофициалния боксофис

Този уикенд предстои премиерата на „Тролчета: Турнето“. Това ще бъде първият филм, който ще излезе по малкото работещи кина, заедно с възможността за стриймване. Universal предлагат услугата за 48 часа, като цената за това ще е 19,99 долара.

Премиера на Тролчетата в автокино

Все пак надеждите са повече кина да бъдат отворени в началото на лятото. Първите големи премиери ще са анимацията „За душата“ (19 юни) и дългоочакваният нов филм на Кристофър НолънТенет“ (17 юли).

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg