Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Арми Хамър или Александър Скарсгард като Невидимия

Арми Хамър или Александър Скарсгард като Невидимия
Арми Хамър или Александър Скарсгард като Невидимия
Cinefish.bg

Артисти
Арми Хамър или Александър Скарсгард като Невидимия

13.03.2019, 10:24  |   Видяна: 200  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Както вече съобщихме, „Юнивърсал“ се готвят за рестартиране на своята поредица със страховити създания Dark Universe. Тя ще припомни класическите чудовища на студиото и ще ги представи по нов начин на младото поколение. Първият филм от новото начало ще е екранизация по романа на Хърбърт Дж. Уелс. Вече знаем и кои са фаворити за ролята на НевидимияАрми Хамър и Александър Скарсгард.

Със сигурност един от двамата ще играе младия учен, който успява да стане невидим и покрай революционното си откритие пропада в бездната на лудостта. Макар че отдавна е под светлината на прожекторите, Хамър все още очаква своята голяма роля. Той трябваше да играе Батман в „Justice League: Mortal“, но този филм така и не беше направен.

Hammer or Scarsguard

Все пак актьорът получи важна роля в „Самотният рейнджър“, който трябваше да се превърне в новата печеливша поредица на „Дисни“, но след провала му това бе набързо забравено. Но Хамър има своите силни изяви във филми като „Социалната мрежа“ и особено „Призови ме с твоето име“. Любопитна подробност е, че в „Самотният рейнджър“ той си партнира с Джони Деп, който бе спряган за ролята на Невидимия преди време.

От друга страна Скарсгард върви успешно по стъпките на прочутия си баща Стелан. Напоследък и братята му са все по-търсени в Холивуд, особено Бил, изиграл клоуна Пениуайз в новата версия на „То“. Александър направи силни роли в популярни сериали като „Истинска кръв“ и „Големите малки лъжи“, но също и в киното – „Легендата за Тарзан“, „Бойни кораби“, ще го видим и в „Годзила срещу Конг“.

Хамър и Скарсгард много си приличат, освен това са на почти еднаква възраст. Който и от двамата да бъде избран, ще има възможност да си партнира с Елизабет Мос, която ще играе главната женска роля в бъдещия хит. Режисьор на филма е Ли Уонел, а снимките ще започнат през май.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg