Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Арън Екхарт няма да участва в следващия филм за Батман

Арън Екхарт няма да участва в следващия филм за Батман
Актьорът Арън Екхарт, който изпълни ролята на Двуликия в “Черният рицар”, разкри че няма да вземе участие в предстоящия филм за Човека-прилеп
Cinefish.bg

Артисти
Арън Екхарт няма да участва в следващия филм за Батман

06.12.2010, 10:45  |   Видяна: 2497  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ

Актьорът Арън Екхарт, който изпълни ролята на Двуликия в “Черният рицар”, разкри че няма да вземе участие в предстоящия филм за Човека-прилеп, който ще носи заглавието “The Dark Knight Rises”.

В интервю за MTV, Екхарт заяви, че след разговор с режисьора на филма, Кристофър Нолан, е станало ясно, че Двуликия не е бил включен във финалния сценарий на новия филм.

Въпреки че бе убит в края на “Черният рицар”, много от почитателите на поредицата вярваха, че Двуликия, който е един от най-известните злодеи изпрaвяли се срещу Батман, ще се завърне отново, по един или друг начин.

Актьорът Арън Екхарт, който изпълни ролята на Двуликия в “Черният рицар”, разкри че няма да вземе участие в  “The Dark Knight Rises”.

Но изглежда, че окончателното решение е взето и актьора заяви, че със сигурност няма да участва в “The Dark Knight Rises”.

Арън Екхарт:С Крис (Нолан) имахме среща на плажа, само двамата. И аз казах, “Знаеш ли Крис, много хора ме питат дали ще участвам в следващия филм за Батман?”, а той отговори “Да”. Моята реакция беше, “Наистина ли?”, а той ме погледна и каза “Не”. Да, това се случи наистина. Бяхме двамата и точно по този начин той ми съобщи новината. Бях разочарован, но Крис си има своите причини и живота продължава.

А и честно казано, “Черният рицар” принадлежеше изцяло на Хийт (Леджър). Филмът беше много добър и аз съм горд че бях част от него. И съм сигурен, че със следващия филм Крис наистина ще изненада публиката.

В момента не се знае срещу кой враг ще се изправи Батман, но според първоначалните слухове, злодеите в “The Dark Knight Rises” ще бъдат Жената-котка и доктор Хюго Стрейндж, който използва влиянието си за да организира специален полицейски отряд, с цел да се елиминира Човека-прилеп веднъж завинаги.

Главните роли в следващия филм от поредицата ще бъдат изиграни от Крисчън Бейл, който наскоро заяви, че това ще бъде последния път, в който ще изиграе ролята на Батман, Майкъл Кейн, Морган Фрийман, Гари Олдман и новoто попълнение, Том Харди, за когото се смята, че най-вероятно ще изпълни ролята на Хюго Стрейндж.

Режисьорът Нолан заяви, че при заснемането на продукцията ще бъдат използвани специално модифицирани камери IMAX. Освен товa той сподели, че лентата няма да бъде разпространявана в 3D формат.

Снимките на “The Dark Knight Rises” ще започнат през месец май следващата година, а световната премиера ще се състои на 20 юли 2012.

splashpage.mtv.com

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

1 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
ispanetza Неутрално
1 06.12.2010, 09:37
Оценка: 0
0 гласа

Това май не е голяма загуба - за двете страни...

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg