Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Анет Бенинг в „Капитан Марвел“

Анет Бенинг в „Капитан Марвел“
Анет Бенинг в „Капитан Марвел“
Cinefish.bg

Филми
Анет Бенинг в „Капитан Марвел“

10.05.2018, 13:17  |   Видяна: 2194  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Рядко се случва Анет Бенинг да участва в голям холивудски хит. Все пак номинираната за „Оскар“ актриса предпочита да се снима предимно в независими и арт заглавия. Затова новината за включването й в дългоочаквания „Капитан Марвел“ предизвика огромен отзвук.

Не се съобщават подробности за ролята на Бенинг, но по последна информация тя ще играе майката на Карол Данвърс (Брий Ларсън). Данвърс е известен пилот на Еър форс едно, който се превръща в супергерой, след като нейното ДНК е смесено с това на извънземни.

Предполага се, че благодарение на Бенинг новият филм ще повиши още повече актьорската си класа. Може би целта на включването й е да повтори това, което направи Робърт Редфорд с участието си в „Завръщането на първия отмъстител“.

Актрисата получи хвалебствени отзиви от страна на критиците и номинация за БАФТА за участието си във филма „Film Stars Don’t Die in Liverpool“. Предстои да я видим в новата екранизация по пиесата на Чехов „Чайка“.

Освен Бенинг и Ларсън, в „Капитан Марвел“ участват още Самюел Джаксън, Джуд Лоу, Бен Менделсон, Джема Чан, Лий Пейс и Джимон Хонсу (последните двама се завръщат към ролите си от „Пазители на галактиката“). Действието във филма ще се развива през 90-те и за него се очаква да бъде връзката между „Отмъстителите: Война без край“ и „Отмъстителите 4“ (нали си спомняте сцената след надписите).

 Анна Боден и Раян Флек са режисьори на бъдещия хит. Премиерата му ще бъде на 8 март 2019 г.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg