Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Анет Бенинг и Мишел Пфайфър в психологически трилър

Анет Бенинг и Мишел Пфайфър в психологически трилър
Анет Бенинг и Мишел Пфайфър в психологически трилър
Cinefish.bg

Филми
Анет Бенинг и Мишел Пфайфър в психологически трилър

15.05.2019, 01:07  |   Видяна: 710  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Двете номинирани за „Оскар“ актриси ще си партнират във филма „Turn of Mind“. Той е екранизация по едноименния бестселър на Алис ЛаПлант. Режисьор ще е Гидеон Раф, а сценарият е дело на носителя на „Пулицър“ Дъг Райт.

Психологическият трилър разказва за пенсиониран ортопед, страдащ от Алцхаймер. Тази жена цял живот е разчитала на своя бистър ум, който губи точно, когато има най-много нужда от него. Докторката, в чиято роля ще е Бенинг, се опитва да разбере в моментите, когато е на себе си, дали наистина е убила човек, както твърдят от полицията, или е била заблудена за това.

annette bening seagul

Turn of Mind“ е трилър, който ще ви държи на ръба на седалката
. В неговата основа е извратеното приятелство между две силни жени, които едновременно се обичат и силно си завиждат. Радвам се, че ще разполагам с две легендарни актриси за тези роли“, сподели Раф, който е и сред продуцентите на филма.

Той е създател на един от най-популярните израелски сериали „Prisoners of War”. Неговата американска версия „Вътрешна сигурност“ с Клер Дейнс вече се излъчва в продължение на осем сезона.

Клер Дейнс Вътрешна сигурност

Бенинг бе сред звездите в касовия хит „Капитан Марвел“, а освен това участва във филма „The Report“, чиято премиера бе на фестивала Сънданс. Пфайфър предстои да видим в „Господарка на злото 2“, заедно с Анджелина Джоли. Както вече съобщихме, тя ще участва и в комедията „French Exit“.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg