Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Анет Бенинг, Адам Драйвър и Джон Хам в общ проект

Анет Бенинг, Адам Драйвър и Джон Хам в общ проект
Анет Бенинг, Адам Драйвър и Джон Хам в общ проект
Cinefish.bg

Филми
Анет Бенинг, Адам Драйвър и Джон Хам в общ проект

05.04.2018, 13:53  |   Видяна: 3930  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Доста филми се появиха на тема тактични и етични действия след атаките на 11 септември, които промениха света. Сега известният сценарист Скот З. Бърнс, работил по много филми на Стивън Содърбърг, ще ни представи свой сюжет по темата. В новия му филм „The Torture Report“ ще участват Анет Бенинг, Адам Драйвър и Джон Хам.

Дженифър Морисън („Д-р Хаус“) също преговаря за участие в тази драма, която, както подсказва заглавието й, хвърля поглед върху екстремната програма на ЦРУ за разпит на задържаните в резултат на терористичните действия.

Това не е първия опит на Бърнс по темата. Той бе ангажиран да напише сценария и да режисира филм за HBO по статия на Катрин Ебан от Vanity Fair, която разкрива как агенцията наема двама психолози, натоварени с изграждане на стратегия за разпитите. Това на свой ред доведе до шокиращи разкрития за използването на изтезания при разпитите, като част от войната с терора.
Този филм така и не бе осъществен, но сега Бърнс ще има нов шанс. Той е и продуцент на драматичната история, заедно със Содърбърг.

Предстои да видим Бенинг в адаптация на Чеховата „Чайка“, която ще има премиера на предстоящия кино фестивал в Трайбека. Драйвър ще започне това лято снимките на „Епизод IX”, а преди това ще го гледаме в новия филм на Спайк Лий „Black Klansman“.

Хам е сред звездите в новата комедия „Tag”, а през есента ще го видим като партньор на Крис Хемсуърт в трилъра „Bad Times at the El Royale“.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg