Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Андрю Скот ще бъде Том Рипли

Андрю Скот ще бъде Том Рипли
Cinefish.bg

Тв новини
Андрю Скот ще бъде Том Рипли

26.09.2019, 09:04  |   Видяна: 689  |   синефиш.бг  |   ТВ
Андрю Скот ще бъде Том РиплиВече съобщихме, че се подготвя сериал за прочутия герой от романите на Патриша Хайсмит Том Рипли. Showtime обявиха кой ще го играе в сериала от осем епизода – Андрю Скот. Той ще се присъедини към престижния списък от актьори, пресъздавали го на големия екран – Ален Делон, Джон Малкович и Мат Деймън в може би най-популярния филм „Талантливият мистър Рипли“.

Рипли е изкусен измамник, подвизаващ се в Ню Йорк през 60-те години , който е нает от богат мъж, за да пътува до Италия и да се опита да убеди разглезения му син да се върне у дома. Той приема задачата и това е първата стъпка в неговата схема от измами и убийства.

Андрю Скот ще бъде Том РиплиНосителят на „Оскар“ Стив Зейлиън („Списъкът на Шиндлер“) ще е сценарист и режисьор на целия първи сезон на „Рипли“. Това ще е неговото завръщане в телевизията след успешния сериал на HBO „Злокобна нощ“.

Скот е сред звездите в един от най-коментираните сериали в САЩ „Fleabag“, предизвикал истинска сензация преди няколко дни, след като триумфира с шест награди „Еми“. Британският актьор дължи популярността си и на ролята на злодея Мориарти в сериала „Шерлок“ с Бенедикт Къмбърбач. Предстои ни да го видим и във втория сезон на сериала на HBO „Тъмните му материи“. 



Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg