Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Андрю Гарфилд като известен пианист

Андрю Гарфилд като известен пианист
Андрю Гарфилд като известен пианист
Cinefish.bg

Артисти
Андрю Гарфилд като известен пианист

09.05.2019, 09:23  |   Видяна: 524  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Номинираният за „Оскар“ актьор ще участва в новия филм на носителя на „Оскар“ Джеймс Марш („Теорията на всичко“). Андрю Гарфилд ще изпълнява главната роля в биографичната драма „Instrumental“, снимките на която предстоят във Великобритания в края на годината.
rnrn
Андрю Гарфилд в биографичен филм

Филмът е базиран на превърналите се в бестселър мемоари на брилянтния пианист Джеймс Роудс. Те разказват за това как музиката се превръща в негов спасител, след като ученик става жертва на сексуално насилие.

След травмиращото преживяване, бъдещият гениален пианист се срива психически. Той страда и от физически увреждания на гръбначния стълб, хранително разстройство и посттравматичен стрес, а на всичкото отгоре неговият насилник умира, преди да бъде изправен пред съда.


Monumental Pictures са се преборили с няколко английски и американски компании за правата върху живота на Роудс, в чиято роля ще видим Гарфилд. Продуценти ще са Дебра Хейуърд („Клетниците“) и Алисън Оуен, а филмът ще бъде разпространяван от Lionsgate.

Марш ни показа, че биографичните филми му се отдават. А когато в тях играе и класен актьор, той може да получи всички възможни награди, включително „Оскар“. Това се случи с Еди Редмейн за ролята на Стивън Хокинг в „Теорията на всичко“, надяваме се Гарфилд да ни демонстрира изпълнение от същата класа.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg