Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Андрей Лютов се бори за любовта на Мария Чеканова - утре в „Столичани в повече” по bTV

Андрей Лютов се бори за любовта на Мария Чеканова - утре в „Столичани в повече” по bTV
Героинята на Стоянка Мутафова проговаря в следващия епизод.
Cinefish.bg

Тв новини
Андрей Лютов се бори за любовта на Мария Чеканова - утре в „Столичани в повече” по bTV

19.04.2011, 11:53  |   Видяна: 4276  |   синефиш.бг  |   ТВ
Героинята на Стоянка Мутафова проговаря в следващия епизод.

Въпреки войната между Чеканови и Лютови и факта, че Мария Чеканова (Виолета Марковска) е сгодена, Андрей Лютов (Иван Юруков) е решен на всяка цена да намери път до сърцето на своята съседка.

Столичани в повече

На първо време той успява да намери път до терасата на Мария, но една сцена, която се разиграва там посред нощ, предизвиква такъв шок у баба Марийка, че тя проговаря. Какво точно се случва на балкона, ще стане ясно утре, 20 април, от 21.00 часа по bTV.

След като кметът Чеканов (Любо Нейков) се заканва да отнеме геоскенера на Спас (Руслан Мъйнов), иманярят от Лютови се натъква на полицаи в гората. Тази среща му създава доста неприятности, но за щастие поне отношенията му с Йовка (Ева Тепавичарова) изглежда, че ще се подобрят. Междувременно става ясно, че младата съпруга на Спас има голямо желание да напусне Извор и да заживее в центъра в София.

Рангел Чеканов разбира, че Йордан Лютов (Кръстю Лафазанов) много сериозно се е заел с предизборната кампания и това силно го притеснява. Оказва се, че въпреки стабилните позиции на кмета, Йордан също има своите поддръжници в Извор и най-вече безценната помощ на жена си Славка Лютова (Силвия Лулчева). Тя се добира до силно оръжие, с което да контраатакува предизборните ходове на Чеканов.

Столичани в повече

Как Димо Цеков (Иван Панайотов) ще съобщи на годеницата си Мария новината, че е намерил годежния й пръстен - зрителите ще разберат само в пети епизод на «Столичани в повече» в сряда от 21.00 часа по bTV.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg