Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Анджелина Джоли в следващия Марвел хит

Анджелина Джоли в следващия Марвел хит
Cinefish.bg

Филми
Анджелина Джоли в следващия Марвел хит

28.03.2019, 11:42  |   Видяна: 1271  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Много звезди се снимаха във филмите на Марвел, но нейното участие ще бъде нещо специално. Анджелина Джоли преговаря за роля в бъдещия хит „The Eternals“, който ще бъде режисиран от Клои Чжао („Ездачът“). Сценарият е дело на Матю Фирпо и Райън Фирпо, а продуцент ще е Кевин Фейги.

The EternalsКомиксът „The Eternals“ е създаден от Джак Кирби през 70-те. Той разказва за Eternals, раса безсмъртни създания, които живеят на Земята и имат принос в развитието на нейната история и цивилизация. Те са във вечен конфликт с Deviants, създадени от космическите същества Celestials.

Фейги споделя, че след „Отмъстителите: Краят“ и „Спайдър-мен: Далече от дома“ всичко в Марвел вселената ще бъде различно. Сега студиото се готви да представи на света нови непознати герои, както се случи с „Пазителите на галактиката“. И точно като него „The Eternals“ ще е ансамблов филм, в който няма да има само един главен герой.

The EternalsВсе още не е ясно каква ще е ролята на Джоли. Известно е, че двамата с бившия й съпруг Брад Пит се бяха посветили на борбата за гей права и дори отказваха да се оженят, преди да бъдат легализирани еднополовите бракове в САЩ. И тъй като в „The Eternals“ се очаква да бъде представен първия гей герой в Марвел хит, със сигурност това е предизвикало интереса на актрисата.

Предстои ни да видим Джоли в два филма на „Дисни“, към които очакванията са големи. Тя ще се завърне през октомври като Злодеида в „Господарка на злото 2“, а след това ще я видим в съчетаващия игрално кино и анимация „The One and Only Ivan“.

Анджелина Джоли


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg