Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Анджелина Джоли и Брад Пит станаха винари, продадоха бъчва с вино за 10 000 евро

Анджелина Джоли и Брад Пит станаха винари, продадоха бъчва с вино за 10 000 евро
Звездната холивудска двойка Брад Пит и Анджелина Джоли, които преди време се сдобиха с имение с лозов масив във Франция, вече станаха винари.
Cinefish.bg

Артисти
Анджелина Джоли и Брад Пит станаха винари, продадоха бъчва с вино за 10 000 евро

16.03.2012, 10:12  |   Видяна: 2111  |   dariknews.bg  |   АРТИСТ

Звездната холивудска двойка Брад Пит и Анджелина Джоли, които преди време се сдобиха с имение с лозов масив във Франция, вече станаха винари. При продажба на търг те успяха да пласират бъчва вино за 10 000 евро.

Звездната холивудска двойка Брад Пит и Анджелина Джоли, които преди време се сдобиха с имение с лозов масив във Франция, вече станаха винари. При продажба на търг те успяха да пласират бъчва вино за 10 000 евро.От няколко години Пит и Джоли са горди собственици на къща близо до замъка Миравал в Южна Франция и на лозов масив, от който произвеждат бяло вино. Един от купувачите при наддаването сложи на масата 10 000 евро, за да притежава бурето от 225 л, което носи подписа на Брад Пит.

Приходите от търга ще бъдат внесени в касата на асоциация в Демократична република Конго, изпълняваща редица проекти в селското стопанство, допълва БГНЕС.

Както можеше да се очаква, самото присъствие на звездната двойка, вдигаше "мизата" при наддаването и това позволи да се набере прилична сума за тази благородна кауза.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg