Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Ана Фарис с двойна роля в комедия

Ана Фарис с двойна роля в комедия
Cinefish.bg

Артисти
Ана Фарис с двойна роля в комедия

01.11.2019, 08:30  |   Видяна: 587  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Комедийната звезда ще ни зарадва с нов хит. Ана Фарис ще изпълнява двете главни роли във филма „Summer Madnes”, на който освен това ще е и продуцент. Снимките са планирани да започнат през пролетта на 2020 г.

Джеймс Мотърн („Жена зад волана“) ще бъде режисьор и е автор на оригиналния сценарий на тази независима комедия. Той и Фарис ще са продуценти на филма, заедно с Майкъл Барет и Емилио Мауро.

Ана Фарис с двойна роля в комедия

Ана Фарис с двойна роля в комедияИсторията разказва за пропадналата и цапната в устата Джорджи Кол (Фарис) и нейната трупаща успехи и безкрайно елегантна близначка (отново Фарис). Изоставена от своята богата и уважавана в обществото майка, Джорджи трябва да се постарае да събере своето отчуждено семейство, като залогът за това е да спечели голяма парична награда на ежегодната гала вечер, на която домакин ще е нейната майка.

За Фарис това ще е поредната успешна комедийна изява.
В момента тя се радва на хвалебствени отзиви на критиците за участието си в комедийния сериал „Mom“, а последно я гледахме на голям екран в римейка на комедийната класика „Зад борда“ в компанията на Еухенио Дербес.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg