Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Амбър Хард и Мел Гибсън – партньори на Джесика Алба, Мишел Родригес и Дани Трейо в продължението на “Мачете”

Амбър Хард и Мел Гибсън – партньори на Джесика Алба, Мишел Родригес и Дани Трейо в продължението на “Мачете”
Амбър Хард и Мел Гибсън – партньори на Джесика Алба и Дани Трейо в продължението на “Мачете”
Cinefish.bg

Филми
Амбър Хард и Мел Гибсън – партньори на Джесика Алба, Мишел Родригес и Дани Трейо в продължението на “Мачете”

04.05.2012, 11:23  |   Видяна: 4833  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

В началото на тази година стана ясно, че преди да се насочи към дълго отлаганата втора част на хита си “Град на греха” режисьора Робърт Родригес първо ще заснеме продължението на друга известна своя продукция - “Мачете”. Оригиналната лента, в която участваха Дани Трейо, Мишел Родригес и Джесика Алба, се завъртя по световните киноекрани в края на 2010-та година и спечели около 44 милиона долара при бюджет от 10 милиона.

Амбър Хард и Мел Гибсън – партньори на Джесика Алба, Мишил Родригес и Дани Трейо в продължението на “Мачете”Въпреки че не се превърна в голям международен хит, “Мачете” натрупа прилични приходи както от кината, така и от продажбите на DVD и Blu-ray и не след дълго от компанията Twentieth Century Fox дадоха зелена светлина на продължението на филма, чието официално заглавие е “Мачете убива”. Стартът на снимките на втората лента беше забавен за да може Робърт Родригес първо да заснеме “Деца шпиони: Краят на времето”, който тръгна по кината през миналата година.

Преди по-малко от две седмици обаче бе официално оповестено, че камерите на “Мачете убива” ще се завъртят в началото на месец юни, тази година, а актрисите Мишел Родригес и Джесика Алба са се съгласили отново да се превъплътят в ролите си от първия филм. Едновременно с това стана ясно, че режисьора и продуцентите водят преговори и с няколко други известни актьори, но не  бяха разкрити никакви имена.

Амбър Хард и Мел Гибсън – партньори на Джесика Алба, Мишил Родригес и Дани Трейо в продължението на “Мачете”Сега вече е потвърдено, че към споменатите по-горе актьори ще се присъединят звездата Мел Гибсън и познатата от екшъна “С мръсна газ”, Амбър Хард. Гибсън, чието име се свързваше с продукцията от няколко дни насам, ще се превъплъти в главния отрицателен персонаж, а Хард ще бъде в ролята на манипулативна убийца с кодовото име “мис Сан Антонио”.

В центъра на сюжета на “Мачете убива” отново ще бъде бившия мексикански федерален полицай Мачете Кортез, който този път e привлечен от американските власти за да се справи с една изключително трудна задача – а именно да намери и отстрани ексцентричен търговец на оръжия (Мел Гибсън), който планира нападение със смъртоносна ракета, и лидер на могъщ на наркокартел с избухлив нрав. Все още не е потвърдено, но според последната информация от Twentieth Century Fox в ролята на наркобоса ще се превъплъти мексиканския актьор Демиан Бишир, чието най-известно участие до момента е в “Че: Аржентинецът (част 1)”.

Сценаристи на “Мачете убива” са Марсел Родригес (“От здрач до зори”) и Кайл Уард (“Студио 54”), а Робърт Родригес отново ще бъде както режисьор така и продуцент, оператор, композитор и монтажист на лентата. До средата на този месец ще стане ясно и кои други актьори ще се присъединят към продукцията, чиито снимачен период ще продължи осем седмици.

В най-добрия случай, “Мачете убива” ще тръгне по кината през пролетта на следващата година.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg